Boardroomsessie

HR Kennissessie

Extra: Online Master­class Amplitie

In november hielden wij de HR Kennissessie Amplitie. Onze gastspreker Ellen van Dieren van Talent College deelde toen haar inzichten en handvatten om amplitief beleid te ontwikkelen waarmee je amplitie en werkgeluk binnen je organisatie duurzaam bevordert. In 2 uur liet onze Ellen ons kennismaken met de kenmerken van amplitie en de amplitieve werkwijze, de HR-tool van de toekomst. 

Voor iedereen die toen de HR Kennissessie niet kon bijwonen, hebben we op 13 december een EXTRA online masterclass Amplitie gehouden. Ook deze werd zeer goed ontvangen door de deelnemers.

Heb je de Kennissessie of Masterclass gemist, maar heb je wel interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast wijzen we je graag op de Opleiding Amplitiedeskundige die 6 februari van start gaat.

Voor:

HR-professionals

Datum:

dinsdag 13 december 2022

Locatie:

Online masterclass

Tijd:

11:00 – 12:00 uur

Toegang:

Kosteloze deelname

De masterclass Amplitie in het kort

Als amplitiedeskundige versterk je de positieve staat van medewerkers door in te zetten op de vier pijlers van amplitie:

  • gezondheid
  • bevlogenheid
  • talentmanagement
  • werkinrichting.

De amplitiedeskundige kan een aparte functie bekleden of een rol zijn van een professional met een andere functie. Denk bijvoorbeeld aan HR-professionals, leidinggevenden, managers, vitaliteitexperts, coaches en experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

De toekomst van HR

Focus je op je menselijke kapitaal. Mensen maken het verschil, nu en in de toekomst. Succesvolle organisaties snappen dat dit vraagt om een duurzame aanpak die verweven is met het DNA en de bedrijfscultuur.

Amplitie model

“Amplitie vertelt hoe je van binnenuit mensgerichte organisaties creëert, waar je graag komt en blijft werken.”

Ellen van Dieren

Trainer | spreker | adviseur over goed werkgeverschap & amplitie , Talent College

Spreker
Ellen van Dieren van Talent College

Meer over Ellen van Dieren >> 

Aanmelden voor toekomstige HR Kennis­sessies?

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite om je aan te melden voor events. Partners van Huis van het Werk bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.

De HR Kennissessies van Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert kennissessies voor HR-professionals uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Aanko­mende HR Kennissessies

HR Kennissessie: Datagedreven HR en HR analytics Datagedreven HR en HR analyticsDinsdag 10 september 2024Ten Westen, AlkmaarMeer informatie
HR Arbeidsrecht Training voor HR-ProfessionalsDinsdag 24 september 2024Zakenstation HeerhugowaardMeer informatie

Afge­lopen HR Kennissessies

Werkgeluk in eigen regieDonderdag 27 juni 2024Cultuurkoepel-Heiloo Bibliotheek Meer informatie
Duurzaam­heids­rapportage CSRDWoensdag 29 mei 2024HVC, AlkmaarMeer informatie
Boeien, binden en verbeteren? Juridische dossieropbouwDinsdag 28 mei 2024Het kamphuis, Veenhuizerweg 35 HeerhugowaardMeer informatie
Bouwen aan talent met LEGO Serious PlayDonderdag 25 april 2024Zakenstation HeerhugowaardMeer informatie
Werving & Goed werkgeverschapDonderdag 28 maart 2024Stadskaffee Laurens Kerkplein 9 AlkmaarMeer informatie
Vitaal Leiderschap in ActieDinsdag 23 januari 2024Veldzicht Hoeve, ’t VeldMeer informatie
Slimmer Werken in plaats van harder!maandag 13 november 2023, 14:00 uurAlkmaarMeer informatie
Kim Kulderij, Level Lang Ontwikkel Platform Verslag Leven Lang Ontwikkel PlatformDonderdag 23 maart 2023, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie
Gijs Weenink. Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingenDinsdag 17 januari 2023, 07:15 uur inloop ontbijt, start debat 08:45HeerhugowaardMeer informatie
Online Masterclass Amplitie Online masterclass AmplitieDinsdag 13 december 2022, 11:00 uurVolg de Teams-linkMeer informatie
Online Masterclass Amplitie HR-kennissessie AmplitieDinsdag 15 november 2022, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie