Boardroomsessie

Verslag HR Kennissessie

Leven Lang Ontwikkel Platform

Het Leven Lang Ontwikkel Platform (LLOP) ondersteunt werkgevers en werknemers in het vormgeven van een leven lang ontwikkelen. Tijdens deze HR Kennissessie nemen we je mee in wat het LLOP allemaal te bieden heeft en hoe je als werkgever echt werk kunt maken van het leven lang ontwikkelen van jouw medewerkers.

Verslag van de HR-Kennissessie ‘Leven Lang Ontwikkel Platform’ op 23 maart 2023.

Voor:

HR-professionals

Datum:

donderdag 23 maart 2023

Locatie:

Sociëteit De Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar

Tijd:

9:00 – 11:00 uur

 

Toegang:

€ 49,95 (gratis voor partners)

Kim Kulderij. HR Kennissessie Leven Lang Ontwikkel Platform

 

Foto’s Arienne van Stek

HR Kennissessie Leven Lang Ontwikkel Platform Huis van het Werk
HR Kennissessie Leven Lang Ontwikkel Platform Huis van het Werk
HR Kennissessie Leven Lang Ontwikkel Platform Huis van het Werk
HR Kennissessie Leven Lang Ontwikkel Platform Huis van het Werk

Programma

Het werk verandert snel, de werknemer die je vandaag nodig hebt, moet zich blijven ontwikkelen om klaar te zijn voor het werk van morgen. En hoe zit het met de ambitie van de medewerker zelf? Ook die verandert. Wil je een aantrekkelijk werkgever zijn en blijven en wil je dat jouw medewerkers ambassadeurs zijn van jouw organisatie? Dan zul je als werkgever moeten nadenken over jouw rol in het bereiken van die ambitie en daarmee de rol die je speelt in het leven lang ontwikkelpad van medewerkers.

Het Leven Lang Ontwikkel Platform (LLOP) ondersteunt werkgevers en werknemers in het vormgeven van een leven lang ontwikkelen. Tijdens de kennissessie nemen we je mee in wat het LLOP allemaal te bieden heeft en hoe je als werkgever echt werk kunt maken van het leven lang ontwikkelen van jouw medewerkers.

Resultaat

Deze HR Kennissessie geeft de handvatten om Leven Lang Ontwikkel beleid te ontwikkelen waarmee je LLO binnen je organisatie duurzaam bevordert.

Discussie

Dat het schaap met de vijf poten niet meer bestaat in de huidige krappe arbeidsmarkt, weten we inmiddels. Als werkgever ben je creatief en kijk je allang niet meer puur naar opleiding en werkervaring bij het invullen van vacatures. Wil je dat schaap met die vijf poten überhaupt nog wel hebben? Want is dat schaap over een aantal jaar nog steeds in staat om succesvol bij te dragen aan jouw organisatie? En wil hij dat ook? Is het niet veel belangrijker om te kijken naar ontwikkelmogelijkheden en -wensen?

Leven Lang Ontwikkel Platform in 2,5 minuut

“De toene­mende behoefte aan flexibi­lisering van arbeid vraagt meer dan het simpel­weg leveren van tijdelijk personeel. Regie houden over mobiliteit, capaciteit en loop­baan­manage­ment verlangt aangepast beleid”

Kim Kulderij

Operationeel Directeur LLO Platform, STAN Partners

Spreker

Kim Kulderij, project adviseur van STAN Partners, neemt je mee in de wereld van Leven Lang Ontwikkelen. Ze geeft je inzicht in het hoe en waarom van een Leven Lang Ontwikkel Platform en wat het betekent voor je werknemers als je met dit platform te werk gaat. Je krijgt een inspirerend, wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de nieuwste methodieken achter de bevordering van Leven Lang Ontwikkelen binnen organisaties.

Aanko­mende HR Kennissessies

Slimmer Werken in plaats van harder!maandag 13 november 2023, 14:00 uurAlkmaarMeer informatie

Afge­lopen HR Kennissessies

Kim Kulderij, Level Lang Ontwikkel Platform Verslag Leven Lang Ontwikkel PlatformDonderdag 23 maart 2023, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie
Gijs Weenink. Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingenDinsdag 17 januari 2023, 07:15 uur inloop ontbijt, start debat 08:45HeerhugowaardMeer informatie
Online Masterclass Amplitie Online masterclass AmplitieDinsdag 13 december 2022, 11:00 uurVolg de Teams-linkMeer informatie
Online Masterclass Amplitie HR-kennissessie AmplitieDinsdag 15 november 2022, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie