Boardroomsessie

HR Kennissessie

Behouden van mensen voor je bedrijf: Hoe pak je dat aan?

Veel organisaties hebben te maken met personeelstekorten. Personeelsbehoud staat dan ook hoog op de agenda. Elly Oude Elferink van HR-Versterkers vertelt hoe je dat concreet aanpakt. 

Voor:

HR-professionals

Datum:

donderdag 21 september 2023

Locatie:

Sociëteit De Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar

Tijd:

09:00 – 11:00 uur

Toegang:

€ 75,00 (gratis voor partners)

Veel organisaties hebben te maken met personeelstekorten.

Personeelsbehoud staat dan ook hoog op de agenda. Maar hoe pak je dat nou concreet aan? Daar worstelen veel bedrijven mee.

Wil je dat mensen blijven en goed functionerend bovendien, dan is het zaak om de “mentale batterij” in je organisatie opgeladen te houden. Na deze sessie van Elly Oude Elferink van HR-Versterkers, weet je wat in je HR-beleid ervoor zorgt , dat mensen bevlogen blijven of juist afhaken en vertrekken. En wat je juist bij hoge werkdruk, te doen hebt om mensen gemotiveerd en betrokken te houden.

“In veel branches zien we oplopende personeelstekorten. Om die voor te zijn of tegen te aan, is het belangrijk om de huidige medewerkers enthousiast, betrokken en bevlogen te houden.”

Elly Oude Elferink

Directeur, HR Versterkers

Spreker

Elly Oude Elferink van HR-Versterkers

De HR Kennis­sessies van Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert kennissessies voor HR-professionals uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Aanko­mende HR Kennissessies

Slimmer Werken in plaats van harder!maandag 13 november 2023, 14:00 uurAlkmaarMeer informatie

Afge­lopen HR Kennissessies

Kim Kulderij, Level Lang Ontwikkel Platform Verslag Leven Lang Ontwikkel PlatformDonderdag 23 maart 2023, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie
Gijs Weenink. Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingenDinsdag 17 januari 2023, 07:15 uur inloop ontbijt, start debat 08:45HeerhugowaardMeer informatie
Online Masterclass Amplitie Online masterclass AmplitieDinsdag 13 december 2022, 11:00 uurVolg de Teams-linkMeer informatie
Online Masterclass Amplitie HR-kennissessie AmplitieDinsdag 15 november 2022, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie