Partner worden van
Huis van het werk

Als ondernemer, werkgever en HR-professional zoeken we het zelf wel uit. Ja toch? We regelen het graag zelf, verzinnen zelf oplossingen. Maar … dan laten we wel kansen liggen!

Het wiel is al uitgevonden!

Het gros van de HR-vraagstukken waarmee je worstelt, hebben we waarschijnlijk al met andere partners opgepakt. Inzicht, kennis en oplossingen zijn vaak al voorhanden. Bespaar je de tijd en ga aan de slag met ‘proven technology’ uit de regio. Samen staan we sterker. Samen pakken we in goed overleg met ondernemers, overheid en onderwijs alle HR-gerelateerde thema’s aan die bijdragen aan een gezonde arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord. En als partner profiteer jij daar als eerste van!

Boardroomsessie

Als partner van Huis van het Werk heb je een voors­prong op de (arbeids)­markt

Huis van het Werk helpt als HR-netwerkorganisatie werkgevers en directies in de regio met strategisch HR-beleid om werknemers te werven en te binden en potentieel en talenten te ontwikkelen en binnen de regio te behouden.

 1. We hebben de kennis
 2. We hebben de connecties
 3. We zijn spreekbuis voor gezamenlijke belangen
 4. We spreken jouw taal
 5. We zijn continu actief

 

Meer HR in minder tijd

Werkgevers hebben al heel veel andere zaken aan hun hoofd. Natuurlijk is HR ook belangrijk, maar in de waan van vandaag schuiven we de toekomst een dag vooruit. Maar dat hoeft niet. Als Huis van het Werk brengen wij kennis en praktische oplossingen bij elkaar. Je hoeft niet meer na te denken over al die initiatieven en subsidieregelingen uit verschillende hoeken, want dat doen wij al. Jij hoeft alleen maar partner te worden en vervolgens te kiezen wat actueel is voor jouw situatie. We maken het niet alleen makkelijker, maar ook nog leuker.

Zo werkt Huis van het Werk

Stichting Huis van het Werk is een netwerkorganisatie, een belangenbehartiger voor haar partners. Partners praten mee en denken mee. Partners maken samen uit wat Huis van het Werk voor ze doet. Samen staan we sterker. Betrokkenheid, voor en met elkaar, daar draait het om. Daarom zorgen we voor interactie, inspiratie, informatie en niet te vergeten gezelligheid! Met jaarlijks meer dan 30 events zorgen we dat je op alle HR-terreinen continu bij bent, voorop loopt.

Voor partners kosteloze deelname aan alle events

Als partner van Huis van het Werk kun je aan alle events kosteloos deelnemen, maar ook collega-ondernemers uitnodigen. Zo bouwen we ons netwerk steeds verder uit. Voor & Door!

Bezoek vrijblijvend een van onze vele HR-sessies en ontdek wat Huis van het Werk allemaal doet.

Waarom Huis van het Werk

Deelnemers aan het Strategisch HR Event een Leven Lang Ontwikkelen vertellen allemaal in hun eigen woorden waarom Huis van het Werk voor hen zo belangrijk is. Luister naar hun verhalen en word ook partner van Huis van het Werk!

Jouw bijdrage

Huis van het Werk is een stichting zonder winstoogmerk. We kunnen de kosten dus zo laag mogelijk houden. Jouw bijdrage is afhankelijk van het aantal werknemers dat je in dienst hebt. Het instapbedrag is € 995,- ex. btw per jaar. Neem contact op voor jouw jaarbijdrage.

Jouw opbrengsten

 1. Kosteloze deelname aan meer dan 30 events per jaar
 2. 50% korting voor jouw introducées
 3. Actief strategisch HR-beleid op basis van de laatste inzichten
 4. Visie op de arbeidsmarkt en werving van het juiste personeel
 5. Kennis van en support voor aantrekkelijke subsidieregelingen (ESF, SLIM)
 6. Interactie met andere HR-professionals
 7. Inspiratie door collega-werkgevers en ondernemers
 8. Informatie over ontwikkelingen van overheid en onderwijs in de regio NHN
 9. Werknemers die zich (Leven Lang) ontwikkelen en langer blijven

 

Word ook partner van Huis van het Werk

Ben je ondernemer of werkgever in NHN? Word dan ook Partner van Huis van het Werk. Als HR-netwerkorganisatie behartigen wij jouw belangen in de regio. We informeren, inspireren en organiseren. Met elkaar en voor elkaar. Vul het formulier in en we nemen snel contact op over jouw partnership.
Contactpersoon(Vereist)

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Naam