Boardroomsessie

HR Kennissessie

Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen Noord-Holland

Dinsdag 17 januari organiseert het Horizon College voor de derde keer een netwerkontbijt. Deze keer is het een netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen.

We starten om 07:15 met de inloop voor een netwerkontbijt. Vanaf 8:45 vindt het Lagerhuisdebat plaats tussen de fractievoorzitters van de grootste politieke partijen in Noord-Holland Noord alsmede de Commissaris van de Koning van Noord-Holland. Gijs Weenink leidt het debat. Dat wilt u niet missen! Uiteraard is het publiek ook uitgenodigd om deel te nemen aan het debat.

De organisatie is in handen van studenten van Huis van het Werk. Zo brengen we politiek, onderwijs en bedrijfsleven binnen onze mooie regio op een zinvolle manier bij elkaar!

Voor:

o.a. partners van Huis van het Werk

Datum:

dinsdag 17 januari 2023

Locatie:

Horizon College, Umbriëllaan 2, Heerhugowaard

Tijd:

7:15 uur – 8:45 uur Inloop Netwerkontbijt
8:45 uur – 10.15 Lagerhuisdebat
10:30 Afsluiting en napraten

 

Toegang:

Gratis voor partners van Huis van het Werk

Programma Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen

Elke politieke partij stelt zich in het kort voor en zal benadrukken waarom vooral op zijn/haar partij gestemd mag worden. Daarna zullen zij aan de hand van een aantal stellingen met elkaar in debat gaan, waarbij ook het publiek met de vertegenwoordigers van de politieke partijen in debat kunnen gaan.

Ingrijpende maatregelen die invloed hebben op de bedrijfsvoering

Er staat veel op het spel en er zijn grote en ingrijpende maatregelen nodig die deels door de provincies moeten worden uitgevoerd. Deze maatregelen kunnen grote invloed hebben op de provincie Noord-Holland en dus ook op u en uw bedrijfsvoering. Op 17 januari kunt u uw stem laten horen en de politieke partijen overtuigen van uw inzichten en ideeën.

Als waardevolle relatie van Horizon College zijn partners van Huis van het Werk ook uitgenodigd voor dit boeiende evenement! En de deelname is gratis.

Spreker

Gijs Weenink

Gijs Weenink leidt het debat. Hij leidde al  2.500 Lagerhuisdebatten met 250.000 deelnemers in 21 landen van Europa en hij gaf 2.500 trainingen aan 25.000 deelnemers. Hij is ook schrijver van verschillende boeken.

Aan­melden voor het Netwerkontbijt en
Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen

De HR Kennis­sessies van Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert kennissessies voor HR-professionals uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Aanko­mende HR Kennissessies

Werkgeluk in eigen regieDonderdag 27 juni 2024Cultuurkoepel-Heiloo Bibliotheek Meer informatie
HR Kennissessie: Datagedreven HR en HR analytics Datagedreven HR en HR analyticsDinsdag 10 september 2024Ten Westen, AlkmaarMeer informatie
HR-Kennissessie WerknavigatorDonderdag 24 oktober 2024Workcafe HeerhugowaardMeer informatie
HR-KennissessieDinsdag 12 november 2024Locatie volgtMeer informatie

Afge­lopen HR Kennissessies

Duurzaam­heids­rapportage CSRDWoensdag 29 mei 2024HVC, AlkmaarMeer informatie
Boeien, binden en verbeteren? Juridische dossieropbouwDinsdag 28 mei 2024Het kamphuis, Veenhuizerweg 35 HeerhugowaardMeer informatie
Bouwen aan talent met LEGO Serious PlayDonderdag 25 april 2024Zakenstation HeerhugowaardMeer informatie
Werving & Goed werkgeverschapDonderdag 28 maart 2024Stadskaffee Laurens Kerkplein 9 AlkmaarMeer informatie
Vitaal Leiderschap in ActieDinsdag 23 januari 2024Veldzicht Hoeve, ’t VeldMeer informatie
Slimmer Werken in plaats van harder!maandag 13 november 2023, 14:00 uurAlkmaarMeer informatie
Kim Kulderij, Level Lang Ontwikkel Platform Verslag Leven Lang Ontwikkel PlatformDonderdag 23 maart 2023, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie
Gijs Weenink. Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingenDinsdag 17 januari 2023, 07:15 uur inloop ontbijt, start debat 08:45HeerhugowaardMeer informatie
Online Masterclass Amplitie Online masterclass AmplitieDinsdag 13 december 2022, 11:00 uurVolg de Teams-linkMeer informatie
Online Masterclass Amplitie HR-kennissessie AmplitieDinsdag 15 november 2022, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie