Boardroomsessie

HR Kennissessie

Slimmer Werken in plaats van harder!

Kennis-sessie over hoe je Lean kunt werken in jouw bedrijf. U kunt zich al aanmelden, het volledige programma volgt binnenkort.

Voor:

HR-professionals

Datum:

maandag 13 november 2023

Locatie:

Sociëteit De Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar

Tijd:

14:00 – 16:30 uur

 

Toegang:

€ 75,00 (gratis voor partners)

Programma

Heb je wel eens het gevoel dat er slimmer gewerkt kan worden in jouw organisatie? Hebben jij of je collega’s last van hoge werkdruk? Is het werk wel eens niet op tijd af?

Hoe zou het zijn om minder werkdruk te voelen, terwijl de klanten sneller én beter worden geholpen? Wat een werkplezier zou dat opleveren! En blije klanten!

In de Lean Kennismakingsworkshop van Lean2Succes maak je op een leuke manier kennis met Slimmer Werken. Het is een combinatie van theorie en een leuk spel, waarin je de theorie meteen toepast. Op die manier kun je direct voelen welke impact Lean kan hebben. Je ziet de resultaten verbeteren, terwijl jouw werkplezier toeneemt!

Aansluitend is er een borrel met bitterballen.

Wij vinden het belangrijk om impact te realiseren binnen organisaties en zo samen met onze klanten succesvol te zijn! We geloven dat het overal beter en leuker kan, voor zowel klanten als medewerkers.

Lean2Succes

Spreker

Lean2Succes is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2022. Lean2Succes is een organisatie met enthousiaste en professionele Lean & Agile trainers en consultants. Ze verhogen het werkplezier, de klanttevredenheid én de resultaten in organisaties, met behulp van Lean, Scrum en Agile.

Aanmelden

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite om je aan te melden voor events. Partners van Huis van het Werk bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.

De HR Kennissessies van Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert kennissessies voor HR-professionals uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Aanko­mende HR Kennissessies

Slimmer Werken in plaats van harder!maandag 13 november 2023, 14:00 uurAlkmaarMeer informatie

Afge­lopen HR Kennissessies

Kim Kulderij, Level Lang Ontwikkel Platform Verslag Leven Lang Ontwikkel PlatformDonderdag 23 maart 2023, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie
Gijs Weenink. Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingen Netwerkontbijt en Lagerhuisdebat Provinciale verkiezingenDinsdag 17 januari 2023, 07:15 uur inloop ontbijt, start debat 08:45HeerhugowaardMeer informatie
Online Masterclass Amplitie Online masterclass AmplitieDinsdag 13 december 2022, 11:00 uurVolg de Teams-linkMeer informatie
Online Masterclass Amplitie HR-kennissessie AmplitieDinsdag 15 november 2022, 9:00 uurAlkmaarMeer informatie