Boardroomsessie

Boardroomsessie

‘ChatGPT’ met werkplaats Digitaal Ondernemen

Een interactieve boardroom over ChatGPT: neem je opgeladen laptop mee!!

#ChatGPT, met meer dan 100 miljoen actieve gebruikers is de AI-chatbot onderwerp van menig gesprek. Maar wat kun je er nou precies mee?

Voor:

iedereen

Datum:

woensdag 14 juni 2023

Locatie:

Societeit de Dieu, Langestraat 114 Alkmaar

Tijd:

09:00 – 11:00 uur

Toegang:

€ 145,00 (partners kosteloos); 50% korting voor introducées

Programma

Als AI-chatbot kan ChatGPT verschillende taken uitvoeren die nuttig kunnen zijn voor een mkb onderneming. Hier zijn enkele voorbeelden:

– #Klantenservice: ChatGPT kan ingezet worden als virtuele assistent voor de klantenservice. Het kan klanten helpen bij het beantwoorden van hun vragen en problemen oplossen.

– #Sales: ChatGPT kan ook ingezet worden om leads te genereren en de verkoop te stimuleren. Het kan klanten helpen bij het vinden van producten en diensten die passen bij hun behoeften.

– #Marketing: ChatGPT kan ingezet worden om marketingcampagnes te automatiseren. Het kan bijvoorbeeld gepersonaliseerde berichten sturen naar klanten op basis van hun interesses en voorkeuren.

– #Gegevensanalyse: ChatGPT kan ook ingezet worden voor gegevensanalyse. Het kan bijvoorbeeld gegevens verzamelen over klantinteracties en -gedrag en deze informatie gebruiken om de bedrijfsstrategie te verbeteren.

– #Administratie: ChatGPT kan ook helpen bij het automatiseren van administratieve taken. Het kan bijvoorbeeld afspraken plannen, facturen opstellen en betalingen verwerken.

Kortom, ChatGPT kan op verschillende manieren een waardevolle bijdrage leveren aan een mkb onderneming, waardoor de efficiëntie en klanttevredenheid worden verhoogd en de winstgevendheid wordt verbeterd.

Werkplaats Digitaal Ondernemen brengt vraagstukken van ondernemers als project in het onderwijs. Studenten van Hogeschool Inholland en het Horizon College werken vervolgens onder begeleiding van experts en docenten aan concrete oplossingen voor jouw bedrijf.

'ChatGTP' met Werkplaats Digitaal Ondernemen. Boardroomsessie Huis van het Werk

Voor wie?

Deze boardroomsessie is voor HR-directeuren en HR-managers en algemeen directeuren en directeuren finance met HR in de portefeuille. Maximaal 25 deelnemers.

De krapte op de arbeidsmarkt heeft topprioriteit in elke boardroom. Ga er vanaf nu goed mee aan de slag. Gebruik die boardroomsessies om strategisch HR-beleid te ontwikkelen en te werken aan duurzaam behoud en werving van personeel. Meld je aan en laat je inspireren.

Kosteloos voor partners. 50% korting voor introducées

Ben je al partner? Bestel dan je tickets kosteloos met de partnercode voor jouw bedrijf. Wil je als partner een (externe) introducee meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan bij het secretariaat: 072-2340433. Ben je geen partner maar wil je wel een keer sfeer komen proeven? Bestel dan je ticket en doe mee met collega-directeuren uit de regio.

De Boardroomsessies van Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert boardroomsessies voor (HR) directeuren en hoger management uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Aankomende boardroomsessies

Er zijn geen bijeenkomsten gepland binnenkort.