Boardroomsessie

Boardroomsessie

‘Boost’ je organisatie en bind je medewerkers

‘Boost’ je organisatie door je medewerkers direct te betrekken bij de verdere groei van je bedrijf.Daardoor voelen medewerkers zich gehoord en ‘doen ze er toe’. De hiervoor noodzakelijke persoonlijke aandacht gaat niet meer vanzelf in de volgende (groei)fase van een onderneming.

Voor:

HR Directies

Datum:

donderdag 23 november 2023

Locatie:

Sociëteit de Dieu, Alkmaar

Tijd:

14:00 – 17:00 uur

Toegang:

€ 145 (gratis voor partners)

Programma

Berry Veldhoen, expert in klant- en medewerkersbeleving, laat tijdens een interactieve inspiratie sessie zien hoe je deze persoonlijke aandacht – zeker ook digitaal – systematisch en op het juiste moment kunt organiseren middels een aantrekkelijke 9+ Way of Working. Daarbij staan Pop-Up Booster Teams en nieuwe vormen van samenwerking en leren, zoals bijvoorbeeld communities, centraal.

Spreker

Berry Veldhoen, expert in klant- en medewerkersbeleving.

Aanmelden

Deze boardroomsessie is voor (HR-)directeuren en (HR-)managers en algemeen directeuren / managers met HR in de portefeuille. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers.

Donderdag 23 november, 14:00 – 17:00 uur. Societeit de Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar. Standaardprijs is € 145,- deelname voor partners is kosteloos. 50% korting voor introducees van onze partners.

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite. Partners bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.