Boardroomsessie

Boardroom­sessie

Ontwik­ke­lingen in de arbeids­markt in Noord-Holland Noord

De boardroomsessie Arbeids­markt­ontwik­kelingen Noord-Holland geeft specifiek inzicht in de personeels­tekorten in Noord-Holland Noord. Erik Stam van het UWV gaat in op de krapte op de arbeidsmarkt en bespreekt mogelijke oplossingen.

Voor:

iedereen

Datum:

woensdag 11 januari 2023

Locatie:

Societeit de Dieu, Langestraat 114 Alkmaar

Tijd:

09:00 – 11:00 uur

Toegang:

€ 145,00 (partners kosteloos); 50% korting voor introducées

Programma board­room­sessie Arbeids­markt­ontwik­kelingen Noord-Holland

Ondanks de coronacrisis, de voortdurend veranderende economische omstandigheden en de hoge inflatie, blijft de krapte op de arbeidsmarkt op een ongekend hoog niveau. Ook in Noord-Holland Noord. Het aantal openstaande vacatures is in de afgelopen 1,5 jaar blijven groeien. Daartegenover staan steeds minder werkzoekenden.

Eerst bespreekt Erik de huidige stand van zaken van de arbeidsmarktregio. Daarna ga je met elkaar in discussie over wat jij tegenkomt in de dagelijkse praktijk en de mogelijke oplossingen om het roer om te gooien. Wat ga je veranderen en hoe ga je veranderen? De boardroomsessie duurt precies 2 uur.

Resultaat

Deze boardroomsessie geeft je direct inzicht in de kansen om strategisch om te gaan met arbeidsmarktkrapte. Op basis van actuele informatie kun je onderbouwde keuzes maken en doelgericht werken aan behoud en ontwikkeling van gekwalificeerde werknemers.

Discussie

Arbeidskrapte heeft topprioriteit in elke boardroom. Ga in gesprek met Erik Stam en je mede-partners over jouw ervaringen en ideeën en laat je inspireren door hun inzichten. Dan kun je vanaf 11 januari er eindelijk goed mee aan de slag. Ontwikkel strategisch HR-beleid en bouw met elkaar aan duurzaam behoud en werving van personeel.

Voor wie

Deze boardroomsessie is voor (HR-)directeuren en (HR-)managers en algemeen directeuren / managers met HR in de portefeuille. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Meld je aan en ga de krapte goed onderbouwd oplossen binnen jouw organisatie. Introducées van onze partners zijn ook van harte welkom. Zij krijgen 50% korting op de entree.

 

“Het lijkt zo logisch. In een land waar relatief veel mensen deeltijd werken ‘gewoon’ even het aantal uren opplussen en een deel van de krapte is opgelost. Dat blijkt in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan.”

Erik Stam

Trainer arbeidsmarktinformatie, UWV

Erik Stam

Erik Stam

Trainer Arbeidsmarktinformatie, UWV

Erik Stam werkt sinds 2004 bij het UWV als werkcoach werkgeversdiensten, adviseur arbeidsmarktinformatie en trainer arbeidsmarktinformatie.

Aan­melden voor de board­room­sessie Arbeids­markt­ontwik­kelingen in Noord-Holland

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite om je aan te melden voor events. Partners van Huis van het Werk bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.

De Boardroomsessies van Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert boardroomsessies voor (HR) directeuren en hoger management uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Aankomende boardroomsessies

Er zijn geen bijeenkomsten gepland binnenkort.