Boardroomsessie

Leven Lang Ontwikkelen

Hoe ontwikkel je een strategisch, toekomstgericht HR-beleid dat gebaseerd is op Leven Lang Ontwikkelen? Waar liggen de kansen om het anders te doen en de werknemers intrinsiek te motiveren om zich te blijven ontwikkelen? Petra van de Goorbergh van de Argumentenfabriek was onze gastspreker op deze boeiende boardroomsessie.

Voor:

iedereen

Datum:

donderdag 24 november 2022

Locatie:

Societeit de Dieu, Langestraat 114 Alkmaar

Tijd:

09:00 – 11:00 uur

Toegang:

€ 145,00 (partners kosteloos); 50% korting voor introducées

Programma Leven Lang Ontwikkelen

Petra van de Goorbergh van de Argumentenfabriek vertelde over hoe je Leven Lang Ontwikkelen voor je werknemers inzet en aantrekkelijk maakt. De voordelen voor de werkgever zijn duidelijk: gemotiveerde medewerkers, hogere productiviteit, grotere kans op behoud. Maar hoe zit de werknemers er zelf in? Hoe werkt het in de praktijk? En vooral, hoe voorkom je afschrikking, want willen mensen wel een leven lang ontwikkelen? Petra nam in haar verhaal alle aspecten mee.

Resultaat

Deze boardroomsessie gaf direct inzicht in de kansen om strategisch om te gaan met Leven Lang Ontwikkelen. Op basis van actuele informatie kun de deelnemers nu onderbouwde keuzes maken en doelgericht werken aan behoud en ontwikkeling van gekwalificeerde werknemers.

Discussie

Eerst besprak Petra de huidige stand van zaken op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen. Daarna gingen zij en deelnemers in discussie over wat zij tegenkomen in de dagelijkse praktijk en de mogelijke oplossingen om het roer om te gooien. Wat ga je veranderen en hoe ga je veranderen?

 

“Blijf werken aan de ontwikkeling van je mensen en ze zijn gemotiveerder, leveren een hogere productiviteit en de kans dat ze blijven is groter.”

Petra van de Goorbergh

Chef Werk, Argumentenfabriek

Spreker

Petra van de Goorbergh geeft je in deze boardroomsessie direct inzicht in de kansen om strategisch om te gaan met Leven Lang Ontwikkelen. Op basis van actuele informatie kun je vervolgens onderbouwde keuzes maken en doelgericht werken aan behoud en ontwikkeling van gekwalificeerde werknemers. Meer over Petra van de Goorbergh >>

Deze bijeenkomst is afgelopen

Boardroomsessie Leven Lang Ontwikkelen

Aankomende boardroomsessies

Er zijn geen bijeenkomsten gepland binnenkort.