Boardroomsessie

Boardroomsessie

Bob Zeegers over ‘HR met ballen’

Wat zou er gebeuren als HR met een gele markeerstift bovenaan de MT-agenda staat? Als jij met supersimpele gesprekstechnieken adviezen geeft waar de oogjes van het management van gaan glimmen, en je weer alle tijd hebt om aan de slag te gaan met belangrijke HR-thema’s? Kortom, als je kiest voor HR met ballen? Bob Zeegers legde het uit in deze energieke en vrolijke boardroomsessie.

Verslag van de Boardroomsessie ‘HR met Ballen’ op 15 maart 2023.

Voor:

HR-professionals

Datum:

donderdag 2 februari 2023

Locatie:

ABC Huis in Alkmaar

Tijd:

12:00 – 14:00 uur

Toegang:

Exclusief en kosteloos voor partners

Boardroomsessie HR met ballen. Huis van het Werk

De 9 succesformules van HR met ballen

Bob Zeegers vertelde over zijn 9 succesformules voor HR, 9 argumenten waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal. Zoals:

  • Leer de zeven simpele overtuigingstechnieken van oplichters kennen die je kunt gebruiken om managers te enthousiasmeren, zonder dat je de gevangenis in hoeft.
  • Herken de drie redenen waarom je genegeerd wordt in vergaderingen.
  • Weet hoe je zelfs de knieperigste directeur ervan overtuigt te investeren in HR.
  • Ervaar hoe management, OR en medewerkers aan je lippen hangen dankzij een paar geheime gesprekstechnieken van een hoogbejaarde kleuterjuf.

 

HR in de lead!

Het doel: HR in de lead. De focus verschuift van omzet en winst naar investeren in medewerkers, je werkelijke kapitaal. En Bob doet dat ook nog op humoristische wijze, want serieus zijn, dat kan nog vaak genoeg. En Bob had de zaal helemaal mee. Er werd in de 2 uur durende boardroomsessie HR met ballen volop gediscussieerd, nagedacht, uitgewisseld, gelachen en geleerd. En ook gesigneerd, want na afloop kreeg iedereen Bobs boek ‘HR met ballen’ mee om in de praktijk toe te passen. Want nu begint het pas! Bob, bedankt voor de boeiende boardroomsessie.

Bob Zeegers is medeoprichter van HR Navigator.

Volgende Boardroomsessie

De volgende boardroomsessie staat gepland op 14 juni 2023. Informatie volgt binnenkort.

Bekijk onze agenda voor alle activiteiten van Huis van het Werk.

Boardroomsessies Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert boardroomsessies voor (HR) directeuren en hoger management uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.