Boardroomsessie

Boardroom­sessie

‘HR met ballen’

Wat zou er gebeuren als HR met een gele markeerstift bovenaan de MT-agenda staat? Als jij met supersimpele gesprekstechnieken adviezen geeft waar de oogjes van het management van gaan glimmen, en je weer alle tijd hebt om aan de slag te gaan met belangrijke HR-thema’s? Kortom, als je kiest voor HR met ballen? Bob Zeegers legt het uit in deze dynamische boardroomsessie.
Voor:

iedereen

Datum:

woensdag 15 maart 2023

Locatie:

Societeit de Dieu, Langestraat 114 Alkmaar

Tijd:

09:00 – 11:00 uur

Toegang:

€ 145,00 (partners kosteloos); 50% korting voor introducées

Dit kun je verwachten

In deze Boardroomsessie geeft HR-expert Bob Zeegers 9 succesformules voor HR met ballen, 9 argumenten waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal. We noemen er alvast een paar:

  • Leer de zeven simpele overtuigingstechnieken van oplichters kennen die je kunt gebruiken om managers te enthousiasmeren, zonder dat je de gevangenis in hoeft.
  • Herken de drie redenen waarom je genegeerd wordt in vergaderingen.
  • Weet hoe je zelfs de knieperigste directeur ervan overtuigt te investeren in HR.
  • Ervaar hoe management, OR en medewerkers aan je lippen hangen dankzij een paar geheime gesprekstechnieken van een hoogbejaarde kleuterjuf.

En je krijgt er een ‘verrassing met ballen’ bij.

Programma

Geen vaste programmapunten, maar twee dynamische en interactieve uren waarin Bob jou op scherp zet!

Resultaat

HR in de lead. De focus verschuift van omzet en winst naar investeren in medewerkers, je werkelijke kapitaal. En Bob doet dat ook nog op humoristische wijze, want serieus zijn, dat kan nog vaak genoeg.

Voor wie

Deze boardroomsessie is voor HR-directeuren en HR-managers en algemeen directeuren en directeuren finance met HR in de portefeuille. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Meld je aan en zet HR voorop in jouw organisatie. Introducées van onze partners zijn ook van harte welkom. Zij krijgen 50% korting op de entree.

 

Bob Zeegers heeft HR met ballen in 2022 geschreven, m.m.v. Pauline Miedema.
Bob Zeegers houdt het simpel:
“Doei personeelskosten. Hallo menselijk kapitaal!”
Bob Zeegers

Bob Zeegers

Bob Zeegers

Bob Zeegers is oprichter van HR Navigator, de grootste HR vergelijkingssite van Nederland, en adviseerde de afgelopen decennia duizenden organisaties. Hij schrijft voor BG magazine, De Zaak, Arbo, HRxpert, Managers Online en HR community.

Aan­melden voor de board­room­sessie Arbeids­markt­ontwik­kelingen in Noord-Holland

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite om je aan te melden voor events. Partners van Huis van het Werk bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.

De Boardroomsessies van Huis van het Werk

Huis van het Werk organiseert boardroomsessies voor (HR) directeuren en hoger management uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele HR-thema’s en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Aankomende boardroomsessies

Er zijn geen bijeenkomsten gepland binnenkort.