Boardroomsessie

Strategisch HR

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

De noodzaak van Leven Lang Ontwikkelen is iedere (HR-)directie wel bekend. Gekwalificeerde mensen binden en boeien is net zo lastig als werven en ontwikkelen op de werkvloer moeten bijgehouden worden. Dit thema is dan ook topprioriteit in de boardroom. Maar hoe ontwikkel je een strategisch, toekomstgericht HR-beleid dat gebaseerd is op Leven Lang Ontwikkelen? Waar liggen de kansen om het anders te doen en de werknemers intrinsiek te motiveren om zich te blijven ontwikkelen?

Verslag van een geslaagd event!

Voor:

iedereen

Datum:

donderdag 10 november 2022

Locatie:

Cool Theater, Heerhugowaard

Tijd:

14:00 – 17:30 uur, inloop vanaf 13:30

Toegang:

€ 49,95 (gratis voor partners)

Programma

13:30 – Inloop

 14:00 – Programma

  • Opening door Linne van Straten, directeur Huis van het Werk
  • Kim Janse en Roger van Bemmelen van de Buitenboordmotor
  • Joy Moonen van Empowermij

 15.15 Pauze

 15.45 – Vervolg programma

  • Kenneth Degeling van Bed&Business Heerhugowaard
  • Annemarie van Gaal
  • Afsluiting door Linne van Straten

 17:00 uur – Netwerkborrel

Deelnemers aan het Strategisch HR Event een Leven Lang Ontwikkelen vertellen allemaal in hun eigen woorden waarom Huis van het Werk voor hen zo belangrijk is. Luister naar hun verhalen en word ook partner van Huis van het Werk!

Keynotes

Kim Janse en Roger van Bemmelen van de Buitenboordmotor
Nu meer dan ooit is er een transitie nodig in de arbeidsmarkt. Tekorten in cruciale sectoren en de uitdagingen waar we voor staan in de energie transitie vragen om een radicaal andere arbeidsmarkt. Hoe pak je dat aan? Hoe zorg je dat iedereen in Nederland van betekenis kan zijn? Kim Janse en Roger van de Buitenboordmotor presenteren hun visie.

Joy Moonen van Empowermij
Joy Moonen kwam zwaar spastisch ter wereld. Medici waren ervan overtuigd dat zij nooit een volwaardig leven zou kunnen leiden. Maar Joy heeft van haar onmacht haar kracht gemaakt. Joy laat zien horen, voelen dat een beperking, geen beperking hoeft te zijn.

Kenneth Degeling van Bed&Business Heerhugowaard
In januari 2023 start de Huis van het Werk Academie met de BBL-opleiding Leidinggevende. Speciaal voor bedrijven en werkgevers in de kop van Noord-Holland. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe werkt de 100%-subsidieregeling? Kenneth van Bed & Business licht alle aspecten van de opleiding toe.

Annemarie van Gaal

We selecteren mensen nog te vaak op zaken als opleiding en ervaring. Daarmee verkwanselen we talent en sluiten we kwetsbare groepen uit. Annemarie laat in deze lezing onder andere zien hoe je, door anders te selecteren en te focussen op zaken als ‘talent’ en ‘commitment’, fantastische resultaten boekt.

Linne van Straten, directeur Huis van het Werk

Huis van het Werk is een HR-netwerkorganisatie voor en van werkgevers, directies en HR-professionals in de kop van Noord-Holland. Het gemeenschappelijke doel is bevordering van duurzaam werkgeverschap. Wat kan Huis van het Werk voor u betekenen? Linne legt het graag uit.

Aanko­mende Strategisch events

Talent aantrekken & vasthoudenDinsdag 11 juni 2024 COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
10 jaar Huis van het Werk 10-jarig bestaan van Huis van het WerkDonderdag 10 oktober 2024 Locatie volgtMeer informatie

Afgelopen Strategisch events

Leercultuur; geen luxe maar noodzaakDonderdag 8 februari 2024 COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
De impact van Kunstmatige Intelligentie op de werkvloer12 oktober 2023COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
Strategisch HR Event: Duurzame inzetbaarheid Verslag Strategisch event Duurzame inzetbaarheidDonderdag 23 februari 2023Heerhugowaard, Cool TheaterMeer informatie
Strategisch HR leven Lang Ontwikkelen Verslag Leven Lang OntwikkelenDonderdag 10 november 2022HeerhugowaardMeer informatie