Boardroomsessie

Strategisch

De impact van Kunstmatige Intelligentie op de werkvloer

We nodigen je graag uit voor een bijeenkomst die volledig in het teken staat van het boeiende onderwerp: “De Impact van Kunstmatige Intelligentie op de Werkvloer”.

Directieleden en HR-professionals spelen een essentiële rol in het begrijpen en omarmen van de veranderingen die kunstmatige intelligentie met zich meebrengt. Deze bijeenkomst biedt de kans om meer inzicht te krijgen in hoe AI de manier waarop we werken transformeert en welke mogelijkheden dit biedt voor de dagelijkse taken.

Voor:

iedereen

Datum:

donderdag 12 oktober 2023

Locatie:

Cool Theater, Heerhugowaard

Tijd:

13:15 – 16:15 uur

Toegang:

€ 49,50 (gratis voor partners)

Programma

De bijeenkomst biedt een uitgelezen kans om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere HR-medewerkers, directieleden en experts op het gebied van AI. We moedigen jullie aan om vragen te stellen, in discussie te gaan en ideeën te delen.

Topspreker Richard van Hooijdonk

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratie sessies zijn door meer dan 550.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie- en radioprogramma’s. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van kunstmatige intelligentie. Deze technologieën zorgen voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden.

Steeds meer repeterend en eenvoudig werk wordt geautomatiseerd. Dus moeten we opnieuw over onze rollen nadenken en nieuwe vaardigheden aanleren. Hoe krijgen we de werknemer van de toekomst aan boord en hoe veranderen we mensen en organisaties? Hoe zien onze banen en werk in het algemeen er in de toekomst uit? Er ontstaan nieuwe arbeidsmodellen en we krijgen quantified workplaces waar onze prestaties precies gemeten worden en bestaande hiërarchieën ter discussie komen. 21st-century skills zijn in de toekomst onmisbaar en we gaan van vaste contracten steeds meer naar de gig economy. Dankzij VR en hologramtechnologie kunnen we met mensen uit de hele wereld remote samenwerken.

Naast Richard van Hooijdonk komen er diverse andere sprekers op het gebied van Kunstmatige Intelligentie op de werkvloer. We hebben een interessant programma samengesteld en verwelkomen je graag op donderdag 12 oktober.

Spreker

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratie sessies zijn door meer dan 550.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie- en radioprogramma’s.

Aanmelden

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite. Partners bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.

3x per jaar organiseert Huis van het Werk een strategisch HR event voor directies en HR-professionals werkzaam bij ondernemingen, overheid en onderwijs en verdere geïnteresseerden. Inspiratie, kennis op doen en netwerken met andere werkgevers uit Noord-Holland(-Noord) is het doel van deze middag.

Aanko­mende Strategisch events

De impact van Kunstmatige Intelligentie op de werkvloer12 oktober 2023COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie

Afgelopen Strategisch events

Strategisch HR Event: Duurzame inzetbaarheid Verslag Strategisch event Duurzame inzetbaarheidDonderdag 23 februari 2023Heerhugowaard, Cool TheaterMeer informatie
Strategisch HR leven Lang Ontwikkelen Verslag Leven Lang OntwikkelenDonderdag 10 november 2022HeerhugowaardMeer informatie