Strategisch

Thema event

Jong talent aantrekken & vasthouden

Wil jij weten hoe we jong talent naar onze regio kunnen halen én behouden? Zet dan de datum van ons aankomende thema-event in je agenda.

Voor:

iedereen

Datum:

Dinsdag 11 juni 2024

Locatie:

Cool Theater, Heerhugowaard

Tijd:

13:30 – 17:00

Toegang:

€ 49,50 (gratis voor partners)

Wat staat er op het programma?

  1. 🎤 Interactieve Presentatie: Ontdek de lopende en nieuwe projecten die jongeren in onze regio aantrekken én vasthouden. Een panel bestaande uit Esther Zijl (Ontwikkelingsbedrijf NHN), Timo de Regt (STAN Partners), Bas van der Vliet (InHolland) en Janbart van Ginkel (Regiodeal) geven een overzicht van alle spannende ontwikkelingen. Regiodeal heeft onlangs maar liefst 32,5 miljoen van de overheid ontvangen om onze regio te transformeren tot een magneet voor jong talent! 
  2. 🗣️ Ervaringsdeling: Luister naar jongeren die betrokken zijn bij deze projecten en deel hun avonturen en inzichten. 
  3. 🤖 AI en HR: Leer hoe Artificial Intelligence ons kan helpen om als bedrijf bekender te worden bij jonge medewerkers, en hoe HR dankzij AI tijd kan besparen en het bedrijf aantrekkelijker kan maken voor alle medewerkers. Via deze link hoor je alvast een korte aankondiging van Jon Ruigrok van Druktemaker over zijn sessie. 
  4. 🤝 Netwerkmoment: Ontmoet andere professionals en deel kennis en ervaringen. 
  5. 🎁 Bijzondere Verrassing: Een workshop die jouw kennis en vaardigheden zal verrijken – we houden de details nog even geheim!

Wie jarig is trakteert! 

🎈🎁 Op 10 -10 bestaat Huis van het Werk 10 jaar. 🎁🎈

Om in de feeststemming te komen en ons HR netwerk nog meer bekendheid te geven mag je als gewaardeerde partner een bijzonder cadeautje uitdelen namens Huis van het Werk. Op 11 juni mag je een introducee meenemen (t.w.v. € 49.95) naar het Thema Event ‘Talent aantrekken & vasthouden’. Heb jij een collega-bedrijf, buurtbedrijf of een kennis/vriend bij een andere organisatie (die meer dan 25 medewerkers in dienst hebben in de regio Noord Holland Noord), waarvan jij zegt die zou ook echt eens kennis moeten maken met Huis van het Werk? Nodig ze uit en meld je introducee aan via de link.

Aanmelden

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite. Partners bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Dat kan gratis bij dit event!

3x per jaar organiseert Huis van het Werk een Thema  Event voor directies en HR-professionals werkzaam bij ondernemingen, overheid en onderwijs en verdere geïnteresseerden. Inspiratie, kennis op doen en netwerken met andere werkgevers uit Noord-Holland(-Noord) is het doel van deze middag.

Aanko­mende Strategisch events

Jong talent aantrekken & vasthoudenDinsdag 11 juni 2024 COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
10 jaar Huis van het Werk 10-jarig bestaan van Huis van het WerkDonderdag 10 oktober 2024 Locatie volgtMeer informatie

Afgelopen Strategisch events

Leercultuur; geen luxe maar noodzaakDonderdag 8 februari 2024 COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
De impact van Kunstmatige Intelligentie op de werkvloer12 oktober 2023COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
Strategisch HR Event: Duurzame inzetbaarheid Verslag Strategisch event Duurzame inzetbaarheidDonderdag 23 februari 2023Heerhugowaard, Cool TheaterMeer informatie
Strategisch HR leven Lang Ontwikkelen Verslag Leven Lang OntwikkelenDonderdag 10 november 2022HeerhugowaardMeer informatie