huis van het werk

januari, 2020

Wat zijn de pijlers van een gezonde bedrijfscultuur en wat betekent dit voor uw werknemers? Hoe onderscheid u zich van de concurrentie en hoe vertaalt u dit in de communicatie?

BEDRIJFS CULTUUR

Donderdag 27 februari 2020

Huis van het Werk Strategisch

locatie: de Telefooncentrale in Alkmaar

tijd: 14.00 - 17.30 uur

toegang: gratis voor NHN-werkgevers

SPREKERS:

Prof. dr. Tinka van Vuuren

Arbeids- & organisatiepsycholoog en sociaal psycholoog

Open Universiteit

IKEA

Maurice Lammeretz, Country People & Culture Manager

VAN DER LAAN

Directeur Colin van der Laan uit Zwaag

ROC HORIZON COLLEGE

Willeke Meijer in gesprek met Mirjam Bijnsdorp, kwartiermaker bedrijfsvoering ROC Horizon College

Aansluitend netwerkborrel.

Prof. dr. Tinka van Vuuren Arbeids- & organisatiepsycholoog en sociaal psycholoog Open universiteit

Prof. dr. Tinka van Vuuren adviseert werkgevers over personeelsbeleid in de Overheids- en Onderwijssector en in de Zorg en de Bouw. Zij is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog en sociaal psycholoog en houdt zich onder meer bezig met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, human resources management en employabilitybeleid.

IKEA Maurice Lammeretz, Country People & Culture Manager

Maurice Lammeretz werkt ruim 20 jaar bij IKEA Nederland en heeft in die tijd veel verschillende functies vervuld, waaronder Retail Expansion Manager en Store Manager. Sinds oktober 2019 is hij als Country People & Culture Manager werkzaam op het Service Office in Haarlem. IKEA heeft wereldwijd 208.000 medewerkers, waarvan bijna 6.000 in Nederland.

VAN DER LAAN Directeur Colin van der Laan

Colin van der Laan is directeur bij Van der Laan, met zo’n 130 medewerkers een van de grootste technische bedrijven uit de regio. Het bedrijf werd in 2019 uitgeroepen tot beste onderneming van Noord-Holland in de categorie MKB Groot.

ROC HORIZON COLLEGE Willeke Meijer in gesprek met Mirjam Bijnsdorp, kwartiermaker bedrijfsvoering ROC Horizon College

Mirjam Bijnsdorp is, samen met Kars Nickolson, werkzaam als kwartiermaker bedrijfsvoering bij het Horizon College. De organisatie verzorgt meer dan 120 opleidingen voor ruim 12.000 studenten, verdeeld over vier locaties in de regio. Er werken 1.200 medewerkers, waarvan ca. 430 in de ondersteunende organisatie. Willeke Meijer heeft meer dan 20 jaar ervaring en expertise op het gebied van business, recruitment, HR en People Analytics. ‘Mijn focus ligt nu op een data-driven aanpak van HR.’ Willeke werkt onder de naam People in Analytics.

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image