Gevelconcept

Match & Meet

Gevelconce(r)pt

Kom naar het Match & Meet evenement bij Gevelconce(r)pt op donderdag 23 mei 2024 om 09:00 uur. Dit is dé gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en interessante connecties te maken.

Ben jij ook benieuwd naar Gevelconce(r)pt? Onze partner Gevelconcept organiseert op zaterdag 25 mei 2024 een concert voor de regio en zij willen ons graag meenemen in hun filosofie om de regio te betrekken. Nieuwsgierig???Meld je nu aan.

Onze Match & Meet voor HR-professionals is een netwerkbijeenkomst en bedrijfsbezoek in één!

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden, waar partners elkaar ontmoeten en verbinden als nooit tevoren. Waar de kracht van samenwerking centraal staat. We ontmoeten elkaar bij een Partner van Huis van het Werk waar HR-professionals in de gelegenheid komen om met elkaar te matchen.

Een rondje van pitches onthult de essentie van elke partner, hun HR gerelateerde behoeftes en wat ze kunnen bieden. Heb jij als partner een vacature open of een personeelslid, die wegens een reden een andere functie of organisatie zoekt? Of andere HR gerelateerde vragen bijvoorbeeld wil je andere ideeën over gesprekscyclus of arbeidsmarktcommunicatie, laten we dit vooral met elkaar oplossen!

Na deze eerste kennismaking volgt een zorgvuldige matching, waar behoeften en oplossingen samenkomen. Partners worden aan elkaar gekoppeld om ideeën te delen en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Daarna volgt er een presentatie en rondleiding. Ook staan er leuke workshops gepland hierover volgt snel meer informatie.

Match & Meet is meer dan een ontmoeting. Dit is het begin van een vruchtbare samenwerking, waarin partners elkaar versterken. Doe mee en laat je inspireren door de kracht van connectie.

Dit evenement vond plaats op donderdag 23 mei 2024 om 09:00 uur bij Gevelconcept ‘t Veld.

Aankomende Match & Meet

Match & MeetDonderdag 3 oktober 2024Locatie volgtMeer informatie
Match & MeetWoensdag 4 december 2024Locatie volgtMeer informatie

Afgelopen Match & Meet

HVC HVCDinsdag 2 juli 2024Jadestraat 1, AlkmaarMeer informatie
NHN Banenmarkt: Jouw Route naar Lokale Werkkansen!Vrijdag 31 mei 2024 Zaterdag 1 juni 2024't Rijdershuis, 't VeldMeer informatie
Gevelconce(r)ptDonderdag 23 mei 2024Leijerpolderweg 2, ’t VeldMeer informatie
Hoekstra OpleidingenDonderdag 15 februari 2024AlkmaarMeer informatie
Pall Medistad / Cytiva B.V.Dinsdag 12 december 2023Nijverheidsweg 1 MedemblikMeer informatie
Let’s Meet & Greet againDonderdag 2 februari 2023ABC Huis, Bibliotheek AlkmaarMeer informatie