huis van het werk

oktober, 2019

Wat is het, hoe start u, welke uitdagingen komt u onderweg tegen, hoe lost u deze op en wat is de meerwaarde voor uw bedrijf? Een gevarieerde middag met diverse sprekers van regionale en landelijke organisaties om van te leren.

PEOPLE ANALYTICS

Kom donderdag 28 november 2019 naar Huis van het Werk Strategisch.

locatie: de Telefooncentrale in Alkmaar

tijd: 14.00 - 17.30 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

toegang: gratis voor alle NHN-werkgevers

SPREKERS:

PWC

Linda Vos, Senior Manager Analytics and Modelling

TATA STEEL

Kees-Jan Verstraten,

Projectmanager People Analytics

POSTNL

Jeffrey Snel, People Analytics Translator

HET GESPREK

Willeke Meijer in gesprek met Robidus (HR-manager Jolanda Steunenberg) uit Zaandam en CONO Kaasmakers (HR-manager Kee van Doorn) uit Westbeemster.

Aansluitend netwerkborrel.

PWC Linda Vos, Senior Manager Analytics and Modelling

PwC Nederland (4.800 medewerkers) helpt organisaties en personen de waarde te creëren waarnaar zij op zoek zijn. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Bas van de Pas is hoofd van het team People & Organization van PWC, dat zich bezighoudt met People Analytics en the Future of Work. Linda Vos is lid van zijn team. Beiden hebben een achtergrond in data, op actuarieel gebied (onder meer risico’s inschatten). Zij adviseren klanten in heel Nederland over data-driven HR-beleid en de bijpassende tools. www.pwc.nl (zoek op People and Organisation). Linda is spreker tijdens Huis van het Werk Strategisch.

TATA STEEL Kees-Jan Verstraten, Projectmanager People Analytics

Tata Steel is een Indiaas-Brits-Nederlandse multinational en produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Kees-Jan Verstraten is sinds twee jaar Project Manager People Analytics bij Tata Steel. Hiervoor was hij Project Manager voor een Supply Chain project van Tata Steel in het Verenigd Koninkrijk. Meer doen met data – daar ligt zijn passie.

POSTNL Jeffrey Snel, People Analytics Translator

PostNL is dienstverlener in post en logistiek en heeft 38.000 medewerkers verspreid over het land, waarvan 18.000 postbezorgers. Jeffrey Snel is sinds een kleine anderhalf jaar Translator People Analytics bij PostNL. Hiervoor heeft hij als consultant bij Visma-RAET veel ervaring en expertise opgedaan in het vakgebied. De lastige vragen durven stellen is volgens hem dé manier om meerwaarde te creëren met People Analytics.

HET GESPREK Willeke Meijer gaat in gesprek met Robidus en CONO Kaasmakers

Willeke Meijer is zelfstandig ondernemer en heeft een achtergrond binnen de arbeidsbemiddeling en HR. ‘Als HR-analytics consultant ben ik in staat organisaties te adviseren over hoe analytics kan bijdragen aan het succes van hun organisatie’.

CONO Kaasmakers, HR-manager Kee van Doorn

Cono Kaasmakers heeft 185 medewerkers en is een coöperatie met kantoor in Westbeemster en 460 leden-veehouders door Noord-Holland. Kee van Doorn is bijna acht jaar HR Manager bij CONO Kaasmakers; een zuivelcoöperatie die al meer dan honderd jaar de lekkerste kaas maakt met echte aandacht voor mens, natuur en milieu. Hiervoor is zij binnen het HR-werkveld in diverse branches werkzaam geweest. Op basis van HR-data willen we nu verbeteracties kunnen opzetten op verschillende gebieden.

Robidus, HR-manager Jolanda Steunenberg

Robidus heeft 350 medewerkers en heeft vestigingen in Zaandam en Breukelen en klanten over het hele land. Jolanda Steunenberg is nu drie jaar HR-manager bij Robidus. Daarvoor was ze Hoofd HR-control & advies in het Noordwest Ziekenhuisgroep. Bij Robidus is ze verantwoordelijk voor de gehele HR-strategie en is nu stappen aan het maken om de verschillende processen en middelen te laten ondersteunen door software inclusief data opbouw, zodat metrics en analytics uiteindelijk een makkelijke stap zijn. «

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image