huis van het werk strategisch

Visie en focus

Actuele kwesties die zowel voor directie als HR-managers relevant zijn.

Innovatie, duurzame inzetbaarheid, robotisering, leiderschap, het zijn maar enkele voorbeelden van actuele kwesties die voor zowel directie als HR-management uitermate relevant zijn en die, in meer of mindere mate, een impact hebben op de koers van organisaties in NHN. Zaken die u als organisatie beslist op het netvlies moet hebben. Hoe kunt u zich snel en effectief in dergelijke complexe materie verdiepen?

Huis van het Werk organiseert ieder kwartaal Huis van het Werk Strategisch voor directies en HR-managers. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een actueel thema. Vooraf wordt informatie hierover gedeeld in NHN WERKT!, het gratis magazine van Huis van het Werk die ieder kwartaal verschijnt bij alle ondernemers, mkb-ers en werkgevers in NHN. Tijdens de bijeenkomst houden diverse experts en werkgevers inspirerende presentaties waarna u aan de slag kunt in uw eigen organisatie. Bij de aansluitende netwerkborrel is er volop gelegenheid om met collega’s uit de regio verder te filosoferen over een succesvolle aanpak. « Schrijf in op:

Kees-Jan Verstraten, Projectmanager People Analytics bij TATA STEEL over People Analytics tijdens Huis van het Werk Strategisch op 28 november 2019.

Laat u inspireren Is het thema van de volgende Huis van het Werk Strategisch ook iets voor uw organisatie? Schrijf u in en laat u inspireren. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Renate Ooms, e-mail: info@huisvanhetwerk.nl of telefoon: 06 - 250 140 38.

2022 Huis van het Werk Concept en realisatie: Storytelling2025

image