Gevelconcept

Match & Meet

NHN Banenmarkt:
Jouw Route naar Lokale Werkkansen!

Deze banenmarkt is een unieke kans om in contact te komen met meer dan 40 bedrijven uit de regio Noord-Holland-Noord. Of je nu op zoek bent naar een eerste baan, een nieuwe uitdaging of gewoon wilt oriënteren op de arbeidsmarkt, er is voor ieder wat wils.

Heb je zin om met je bedrijf te schitteren op een gloednieuw podium? Zet dan 31 mei en 1 juni in je agenda, want het is tijd voor de allereerste editie van NHN Banenmarkt: Jouw Route naar Lokale Werkkansen. Dit is dé kans om jouw organisatie in de schijnwerpers te zetten en te laten zien waarom werken bij jou zo fantastisch is.

Voor:

Iedereen 

Datum:

Vrijdag 31 mei 2024
Zaterdag 1 juni 2024

Locatie:

‘t Rijdershuis, Leijerpolderweg 2, 1735 JB ‘t Veld

Tijd:

Vrijdag: 14:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 15:00 

Toegang:

Gratis toegang voor bezoekers
Deelname bedrijven: 195,00 per stand voor 2 dagen

Deelnemen als bedrijf? Huur een stand!

Huis van het Werk en Voorsprong HR & Management nodigen we je uit om deel te nemen aan deze het regionale MKB banenmarkt. Onze banenmarkt is speciaal ontworpen om jouw organisatie te presenteren aan getalenteerde mensen uit verschillende achtergronden in de regio NHN. Of je nu toffe projecten hebt, een supergezellig team of mega coole carrièrekansen biedt, dit is dé gelegenheid om jouw unieke karakter te tonen aan een breed publiek.

Als standhouder krijg je een exclusieve plek om jezelf te laten zien, talent aan te trekken en je merk als werkgever te versterken. De kosten zijn slechts €195,00 per stand, inclusief catering voor 2 standhouders. Elke stand bestaat uit een rechthoekige statafel met de mogelijkheid om een banner of beachflag achter de tafel te plaatsen. Een perfecte kans om jouw organisatie te presenteren op een professionele en aantrekkelijke manier.

Aanmelden als bedrijf

Inmiddels hebben 15 bedrijven zich al aangemeld. Dus waar wacht je nog op? Meld je snel aan door een e-mail te sturen naar info@huisvanhetwerk.nl. Laten we samen de kloof overbruggen tussen talent en mogelijkheden, en een impact maken op de groei en ontwikkeling van onze regio. VOL=VOL. Wij kunnen niet wachten om jou en je organisatie te verwelkomen op de regionale banenmarkt! Samen gaan we er een fantastisch evenement van maken.

Kosten: 195,00 per stand voor 2 dagen incl. catering en op basis van 2 standhouders, mocht je liever 1 dag willen dan zijn de kosten € 125,00.

Aanmelden als bezoeker

Deze banenmarkt is een unieke kans om in contact te komen met meer dan 40 bedrijven uit de regio Noord-Holland-Noord. Of je nu op zoek bent naar een eerste baan, een nieuwe uitdaging of gewoon wilt oriënteren op de arbeidsmarkt, er is voor ieder wat wils.

 

  • KANSEN IN DE REGIO
  • PRACHTIGE MKB BEDRIJVEN
  • KORTE REISTIJD(A7 SLUITING)

Aankomende Match & Meet

Gevelconce(r)ptDonderdag 23 mei 2024Leijerpolderweg 2, ’t VeldMeer informatie
NHN Banenmarkt: Jouw Route naar Lokale Werkkansen!Vrijdag 31 mei 2024 Zaterdag 1 juni 2024't Rijdershuis, 't VeldMeer informatie
HVC HVCDinsdag 2 juli 2024Jadestraat 1, AlkmaarMeer informatie
Meet & MatchDonderdag 3 oktober 2024Locatie volgtMeer informatie
Meet & MatchWoensdag 4 december 2024Locatie volgtMeer informatie

Afgelopen Match & Meet

Hoekstra OpleidingenDonderdag 15 februari 2024AlkmaarMeer informatie
Pall Medistad / Cytiva B.V.Dinsdag 12 december 2023Nijverheidsweg 1 MedemblikMeer informatie
Let’s Meet & Greet againDonderdag 2 februari 2023ABC Huis, Bibliotheek AlkmaarMeer informatie