Boardroomsessie

Meet & Greet

Meet & Greet voor HR-professionals bij ABC Huis, 2 februari

Artiance Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek Kennemerwaard zijn met ingang van 1 januari 2020 gefuseerd tot het ABC Huis. ABC staat voor de basis van lezen (het alfabet) en voor Artiance, Bibliotheek en Cultuur. Huis staat voor ontmoetingsplek. De huidige directeur, Erna Winters, vertelt ons op 2 februari bij de Meet & Greet voor HR-professionals meer over de werkzaamheden van het ABC Huis en wat het voor werknemers in de regio kan betekenen.

Lunchbijeenkomst

De bijeenkomst is van 12:00 tot 14:00 uur waarbij we naast een rondleiding ook een lunch krijgen aangeboden. Je deelname is kosteloos.

Dus ben je nieuwsgierig naar wat het ABC huis allemaal in huis heeft en hoe jij er als HR-professional je voordeel ermee kan doen, meld je dan snel aan!

Voor:

HR-professionals

Datum:

donderdag 2 februari 2023

Locatie:

ABC Huis in Alkmaar

Tijd:

12:00 – 14:00 uur

Toegang:

Exclusief en kosteloos voor partners

Aanmelden voor Meet & Greet

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite om je aan te melden voor events. Partners van Huis van het Werk bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.

Meet & Greet voor HR-professionals

Onze Meet & Greet voor HR-professionals zijn netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken in een! We ontmoeten elkaar bij een partner van Huis van het Werk waar we een presentatie en een rondleiding krijgen en we met elkaar discussiëren over actuele HR-thema’s. Voor iedere HR-professional die graag zijn netwerk uitbreidt en kennis wil opdoen en delen met gelijkgestemde HR-professionals uit de regio.

Aankomende Meet & Greet

Meet & Greet HR-professionals bij ABC Huis Alkmaar Let’s Meet & Greet againDonderdag 2 februari 2023ABC Huis, Bibliotheek AlkmaarMeer informatie
Meet & Greet Huis van het Werk Let’s Meet & Greet againDinsdag 18 april 2023, 15:00 uurPartner in regio NHNMeer informatie

Afgelopen Meet & Greet

Er zijn nog geen verslagen van afgelopen bijeenkomsten.