Nieuws

JANUARI 2019

Nieuwe website  binnenkort live

Binnenkort zal onze nieuwe website worden gepresenteerd met onze activiteiten, regionale verbindingen en HR achtergronden

 


SEPTEMBER 2018

NHN WERKT! special 'Meer kans op werk'

‘Werkgevers, opleiders en overheden hebben twee jaar lang keihard gewerkt aan nieuwe manieren van samenwerken. Daarmee creëerden zij tot nu toe ongekende mogelijkheden en toepassingen voor de arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord. Dankzij het sectorplan Intersectorale Mobiliteit Noord-Holland Noord kregen 157 mensen een kans (weer) mee te doen op de arbeidsmarkt en vonden twintig werkgevers nieuwe werknemers. In een tijd waarin een nijpend tekort aan mensen heerst, is dat een resultaat waar we trots op kunnen zijn. In deze special ‘Meer kans op werk’ deelt Huis van het Werk de successen en ervaringen van het sectorplan. We vertellen de verhalen van werkgevers, opleiders en kandidaten en laten hiermee de kracht zien van samenwerken en kennis delen. Op deze manier willen we alle werkgevers in de regio inspireren om mee te denken en mee te doen met Huis van het Werk. Wij bedanken alle betrokkenen die hebben meegewerkt aan dit prachtige resultaat voor Noord-Holland Noord. Alles in het belang van de regio!

 


SEPTEMBER 2018

UITNODIGING 4 OKTOBER 

Feestelijke afsluiting sectorplan intersectorale mobiliteit in Noord-Holland Noord (meer kans op werk)
+ Officiële ondertekening van het Taalakkoord
+ NHN werkgevers-netwerkborrel

FEESTELIJKE AFSLUITING VAN HET SECTORPLAN
Samen met werkgevers, opleiders, kandidaten, provincie Noord-Holland, RPAnhn, FNV, VNO-NCW en andere belanghebbenden sluit Huis van het Werk dit belangrijke project voor Noord-Holland Noord af. Tijdens deze middag willen wij stilstaan bij de kansen en de mogelijkheden die dit voor werkgevers en werknemers heeft opgeleverd en hoe wij dit succes in de toekomst kunnen benutten.

+ Officiële ondertekening van het Taal-akkoord
De overheid wil werkgevers stimuleren om hun medewerkers te helpen bij hun taalontwikkeling om daarmee de taalvaardigheid van werknemers met een
taalachterstand te verbeteren. Met de aansluiting bij het Taalakkoord wil Huis van het Werk de werkgevers Noord-Holland Noord continu informeren en betrekken.

+ NHN werkgevers-netwerkborrel
Dé kans om met andere werkgevers uit de regio in contact te komen.

​Datum: 4 oktober 2018
Locatie: De telefooncentrale in Alkmaar
tijd: 14.30 - 17.30 uur

meld je aan: info@huisvanhetwerk.nl


FEBRUARI 2018

INTERSECTORALE IN- EN UITLEEN DO'S EN DON'TS 

Thema inspiratiebijeenkomst 29 maart

Wij nemen partnerbedrijven deze middag mee in de mogelijkheden en misschien ook wel moeilijkheden van intersectorale in- en uitleen van personeel binnen ons netwerk.

In het verleden zijn er door de werkgroep HR documenten uitgewerkt met betrekking tot detacheren en snuffelstages. Tijdens het Inspiratie Café 12 oktober jl. bleek dat de vraag actueel is hoe wij als groeiend krachtig netwerk meer gebruik kunnen maken van elkaar bij het onderling uitwisselen van personeel en vooral hoe we dat praktisch in kunnen richten en drempels kunnen slechten met elkaar. Guido de Wit Advocaten zal de middag verzorgen en voorzien van hun expertise over de relevante wetgeving.


JANUARI 2018

PARTNERS 10% KORTING BIJ INHOLLAND ACADEMY

Hogeschool Inholland en Huis van het Werk werken samen aan talent.
Hogeschool Inholland is sinds 2017 actief betrokken als partner bij Huis van het Werk. Hogeschool Inholland wil, net als de andere partners van Huis van het Werk, haar steentje bijdragen aan het ontwikkelen en behouden van talent voor onze arbeidsregio. Daarom volgt er nu een aanbod van Inholland Academy voor de aangesloten werkgevers binnen ons netwerk. Inholland Academy (het nascholingsinstituut van Hogeschool Inholland voor werkende professionals) biedt op alle opleidingen 10% korting aan. Als voorbeeld de opleiding post-hbo Strategisch HRM. De inschrijfdeadline voor locatie Alkmaar is op 15 februari a.s.
Kijk voor het volledige aanbod op: https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/


​​DECEMBER 2017

NIEUWE PARTNERS

In deze laatste maand van het jaar hebben zich een aantal bedrijven bij ons netwerk aangesloten. Als klap op de vuurpijl bereikten wij de aanmelding van partner nummer 50!
Wij heten de organisaties van harte welkom. Hieronder een overzicht van de nieuwe partner bedrijven:

 

Burg Groep is een familiebedrijf en de grootste natuurazijn-producent van Europa. Zij maken ook de verpakkingen.

Er vindt een indrukwekkende nieuwbouw en renovatie plaats van de azijnfabriek in Heerhugowaard. Tot 2020 zal er gebouwd worden en in die tijd verrijst er een hypermodern fabrieks- en kantoorpand dat duurzaam en toekomst-bestendig is en waarmee de productiecapaciteit wordt verdrievoudigd.
https://www.burggroep.com

AZ is een Nederlandse betaalde voetbalclub uit Alkmaar en de Zaanstreek, Noord-Holland en speelt haar thuiswedstrijden in het AFAS Stadion te Alkmaar. AZ is zich bewust van haar maatschappelijke functie, binnen maar zeker ook buiten het veld. AZ hoort bij Alkmaar en de regio. De spelers en trainers van AZ hebben een voorbeeld-functie voor de jeugd en veel mensen in de regio zijn trots op hun club. Het AFAS Stadion is een ontmoetingsplaats voor alle lagen van de bevolking, ongeacht leeftijd.
https://www.az.nl

Kaptein is een familiebedrijf (1936) en dé flexibele verpakker en producent van kaas, boter, smeltkaas en poederkaas. Zij staan voor snel en efficiënt inspelen op de specifieke behoeften van hun (inter)nationale afnemers. Kaptein heeft een eigen wagenpark, dat bestaat uit 4 vrachtwagens en een eigen laboratorium dat dagelijks onderzoekt of de kwaliteit van de Kaptein-producten voldoet aan de door haar gestelde hoge eisen. De producten worden altijd gecontroleerd op specificaties, gewicht, etikettering en houdbaarheid.
http://www.kaptein.info/

Kesselaar & Zn - “Gastheer in de bouw”, bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland en is de verbindende factor in de bouw. Kesselaar & Zn is beloond met de eervolle titel  ‘Slimste bedrijf van Nederland’. De organisatie bestaat uit zelfsturende teams waarin de medewerkers altijd in beweging zijn met de omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.  De vragen van de toekomst zien zij als uitdaging van nu. Plezier en energie krijgen ze ook door zicht te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen.
http://www.kesselaarenzn.nl/

Kraakman Perfors B.V. onderhoudt en verkoopt John Deere Landbouw- en Tuin- & Parkmachines met bijbehorende producten. Daarnaast voeren zij een groot aantal andere A-merken zoals AVR, Pöttinger, Avant, Stihl, Honda en Kärcher. Het totale team van Kraakman Perfors B.V. bestaat uit ruim 100 medewerkers. De sfeer is informeel; klantenbestand is zeer gevarieerd, primair bestaande uit agrarische bedrijven (veehouderij, akkerbouw, bollensector), loonbedrijven en aannemers GWW & Infra alsmede diverse waterschappen, gemeentes en particulieren. Locaties in: Middenmeer, Zuidoostbeemster, ’t Zand, Castricum, Koudekerk a/d Rijn, Voorhout en Soesterberg.
https://kraakman.jd-dealer.nl

Albea Alkmaar De Albea Group is een internationale organisatie die zich richt op het ontwikkelen en fabriceren van verpakkingsoplossingen voor cosmetica en persoonlijke verzorging. Wereldwijd werken er 16.700 mensen op een 40-tal locaties. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. De organisatie is onderverdeeld in vier clusters, waarbij de locatie Alkmaar zich richt op de cluster Dispensing. Deze locatie beschikt over een Center of Excellence als het gaat om de ontwikkeling en fabricering van schuimpompen.
www.albea-group.com


 

SEPTEMBER 2017

HET INSPIRATIE CAFÉ VAN HUIS VAN HET WERK - 12 OKTOBER

Huis van het Werk nodigt werkgevers uit voor Het Inspiratie Café op donderdag 12 oktober a.s. 
Een wervelende middag waarin onze partners en overige werkgevers en relaties elkaar ontmoeten om te bouwen aan SAMEN WERKEN AAN WERK in Noord-Holland Noord. Met medewerking van Coen Jutte

Programma:

13.30     Inloop met koffie en thee
13.45     Prikkelende start
14.15     Durf samen te werken: Coen Jutte is cabaretier, organisatieadviseur en muzikant en laat ons op ludieke wijze de kracht van kwetsbaarheid ervaren
15.00     Netwerken en videobooth
15.30     De wendbare organisatie én werknemer: impressie door partner-leveranciers en best practices partnerbedrijven
16.15     Bruggen bouwen: wat nog te doen in de regio NHN?
16.45     Afsluiting met borrel

Locatie: De Telefooncentrale, Koelmalaan 350, Alkmaar / Graham Bell zalen (parkeren mogelijk)

Meer informatie via:  info@huisvanhetwerk.nl


SEPTEMBER 2017

OPLEIDINGSTRAJECTEN SUCCESVOL- TRAJECTEN VAN WERK NAAR WERK VERLENGD

Huis van het Werk geeft sedert januari 2017 uitvoering aan dit sectorplan (3e trance sectorgelden Ministerie SZW). Om nog meer succes te kunnen behalen en daarmee meer mensen naar nieuw werk te kunnen laten doorstromen, is er met succes een verlenging van de periode aangevraagd. Dat betekent dat tot juni 2018 kandidaten vanuit een baan, met behulp van een opleidingstraject kunnen doorstromen naar een nieuwe werkgever.Op dit moment zijn er ruim 100 kandidaten bezig, of klaar met hun opleiding. Een succes waar wij trots op zijn dat we dit met onze samenwerkende partners hebben kunnen bereiken! Omschrijving van de opleidingen en de voorwaarden voor kandidaten zijn te vinden bij de vacatures op het wiewilikwordenplein.nl


​​SEPTEMBER 2017

NIEUWE PARTNERS

Ook deze maand kunnen wij weer 2 nieuwe organisaties welkom heten als Partner van Huis van het Werk. Wij stellen ze kort voor:

Bravilor Bonamat

Met ruim 350 betrokken medewerkers wereldwijd, ontwikkelt en produceert Bravilor Bonamat een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Tevens ontwikkelt en produceert Bravilor Bonamat ook in opdracht van derden als Original Equipment Manufacturer. Met filialen in Europa, de Verenigde Staten en een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 100 landen is Bravilor Bonamat internationaal actief.

www.bravilor.com/nl-NL/

Dailycool

Dailycool is wie we zijn en wat we doen: dagelijks gekoelde (dagverse) levensmiddelen bezorgen bij onze klanten in binnen- en buitenland op basis van maatwerk transportoplossingen.

www.dailycool.nl


JUNI 2017

NIEUWE PARTNER

Een nieuwe organisatie  heeft zich aangesloten bij ons netwerk.

K_Dekker bouw & infra b.v.
K_Dekker bouw & infra b.v. is een aannemings- en ontwikkelingsbedrijf dat vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid werkt aan bouw- en infrastructurele projecten. Het aannemingsbedrijf kenmerkt zich door een grote veelzijdigheid in de bouw gerelateerde markt, te weten: woningbouw, utiliteitsbouw, grond-, wegen- en waterbouw, civiele betonbouw en kleinbouw. 


JUNI 2017

MARK HOEKX VLOGT VOOR HUIS VAN HET WERK

Vlogger Mark Hoekx is op bezoekgeweest bij GP Groot in Alkmaar. De vlog is een voorbeeld van hoe Huis van het Werk haar partnerbedrijven op een onderscheidende manier wil presenteren aan iedereen die kan en wil werken in Noord-Holland Noord. Deze aflevering bij GP Groot geeft de dynamiek en diversiteit van de bedrijfsactiviteiten weer en biedt daarnaast een sneak preview in de bedrijfscultuur binnen het bedrijf. De vlog en achtergrondinterviews met medewerkers zijn te vinden op het youtubekanaal van Huis van het Werk. 


​MEI 2017

NIEUWE PARTNER

Een nieuwe organisatie  heeft zich aangesloten bij ons netwerk.

Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Met 20 locaties, thuiszorg, revalidatie en behandeling ondersteunen zij waar nodig. Bij Woonzorggroep Samen werken zo'n 1600 mensen, die dagelijks klaar staan om de best mogelijke ouderenzorg te bieden. Daarnaast zijn er vele vrijwilligers, leerlingen en stagiaires actief. Al deze mensen zijn zeer waardevol. Goed, voldoende en gemotiveerd personeel is belangrijk om goede zorg te verlenen.

Kijk voor meer info op http://www.woonzorggroepsamen.nl/
 


MEI 2017

OPLEIDINGSTRAJECTEN SUCCESVOL

Vanaf januari 2016 is er de mogelijkheid om gesubsidieerde opleidingstrajecten via Huis van het Werk te volgen om nieuwe medewerkers te kunnen laten instromen met de juiste kwalificaties. Op dit moment zijn er 8 opleidingstrajecten van start gegaan en zijn er 71 kandidaten die een opleiding volgen of inmiddels al klaar zijn en een jaar werkgarantie bij een nieuwe werkgever hebben gekregen! Omschrijving van de opleidingen en de voorwaarden voor kandidaten zijn te vinden bij de vacatures op het wiewilikwordenplein.nl


APRIL 2017

NIEUWE PARTNERS

In de afgelopen weken zijn er weer twee nieuwe bedrijven aangesloten bij ons netwerk.

Hogeschool InHolland Alkmaar
Hogeschool Inholland staat midden in de maatschappij en speelt gericht in op de vraag naar grenzeloos hoger onderwijs en toegepaste kennis. Met circa 80 bachelor opleidingen verspreid over de Randstad, zijn ze groot maar ook dichtbij. Hogeschool Inholland staat voor ontwikkeling. Van het onderwijs, van de studenten, maar ook van de medewerkers.

Parnassia Groep, specialist in geestelijke gezondheid
Parnassia Groep is er voor uw gezondheid. Zij bieden specialisaties en topklinische gezondheidszorg. Dat doen zij met iets minder dan 8.000 medewerkers. Deze medewerkers zijn werkzaam op 560 locaties, die u vindt vooral in onze drie kernregio's Noord-Holland, Haaglanden, Rijnmond. De groepsvisie is hulp bieden aan mensen die psychisch lijden. Dat is waar het werk om draait. Parnassia Groep willen dat iedere patiënt zich goed geholpen voelt. Goed bejegend. Goed gehoord en begrepen. Goed behandeld en begeleid. 


APRIL  2017

​INVULLING VACATURE BESTUUR 

Huis van het Werk mag wederom 2 vakdeskundigen toevoegen aan haar netwerkkring/bestuur.

Bestuurssecretaris
Tot het bestuur van Huis van het Werk is toegetreden: Margret de Blanken-Hulsebosch, directeur Hogeschool InHolland Alkmaar.

Bestuursadviseur
Periodiek zal Marjolijn Dölle, algemeen directeur van WerkSaam West-Friesland, als adviseur publiek-private samenwerking de bestuursvergaderingen bijwonen.

Wij heten beide dames van harte welkom en zien er met hen naar uit om de activiteiten van Huis van het Werk door te ontwikkelen.


MAART 2017

TWEEDE GROEP GESTART MET OPLEIDINGSTRAJECT VOOR KLANTCONTACTCENTER MEDEWERKER 

In samenwerking met Re-mployment, het UWV en Huis van het Werk zijn deze week 12 kandidaten gestart met hun opleiding KCCM. Dit is de tweede groep die de komende 3 maanden via een officieel erkend opleidingstraject toe werken naar een certficaat. Namens Huis van het Werk willen wij al deze kandidaten veel succes wensen! Meer weten over de opleidingstrajecten die via Huis van het Werk lopen? kijk dan op wiewilikwordenplein.nl bij de vacatures of stuur een mail naar info@huisvanhetwerk.nl


MAART 2017

NIEUWE PARTNERS

In de afgelopen weken zijn er twee nieuwe bedrijven aangesloten bij ons netwerk.

 WerkSaam Westfriesland uit Hoorn
WerkSaam Westfriesland is dé arbeidsbemiddelaar van Westfriesland. WerkSaam is een samenvoeging van de zeven Westfriese gemeenten (Sociale Zaken) en leer-werkbedrijf Op/maat en voert per 1 januari 2015 de Participatiewet uit.

De Boer Structures uit Alkmaar
De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie. Zij gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is hun drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Zij zijn er om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en hun doel is te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt.


JANUARI 2017

OPLEIDINGSTRAJECT VOOR AANKOMEND HOVENIER GESTART

Samenwerking HERENBOS personeelsdienst, Huis van het Werk en Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Op 17 januari jl. is een aantal uitzendkrachten van Herenbos personeelsdienst gestart met de VHG Brancheopleiding ‘Aankomend hovenier’. Namens Huis van het Werk willen wij al deze kandidaten veel succes wensen!

 


JANUARI 2017

VACATURE BESTUURSLID HUIS VAN HET WERK

Wil je mee helpen Huis van het Werk verder uit te bouwen? Vanaf heden is er een plek vrij in het bestuur van Huis van het Werk. Wij willen al onze partnerbedrijven vragen om met ons mee te denken wie de rol op zich zou willen nemen om samen met Occo Koedijker en Jeroen Veerman als bestuurslid mee te blijven bouwen aan ons Huis van het Werk. Mocht je iemand weten, of zelf interesse hebben, neem dan contact op met één van de bestuursleden of via info@huisvanhetwerk.nl


JANUARI 2017

OPLEIDINGSTRAJECT VOOR KLANTCONTACTCENTER MEDEWERKER GESTART

In samenwerking met Re-mployment, het UWV en Huis van het Werk zijn vandaag 16 kandidaten gestart met hun opleiding KCCM. De komende 3 maanden zijn zij bezig om via een officieel erkend opleidingstraject toe te werken naar een certficaat en weten zij nu al dat ze daarna minimaal een jaar werkgarantie hebben gekregen bij een nieuwe werkgever. Namens Huis van het Werk willen wij al deze kandidaten veel succes wensen!

 


JANUARI 2017

HUIS VAN HET WERK op HALLO2017! 

Huis van het Werk ontmoet u graag op Dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord. Onze ambitie is om in  2017 Huis van het Werk nog meer profileren en manifesteren als de spil voor een duurzame arbeidsmarkt in NHN voor bedrijven/organisaties en voor iedereen, die wil en kan werken in onze regio. Wij vertellen u er graag meer over op HALLO2017! of bel Esther Mentink, Relatiemanager Bedrijven op 06 - 250 36 136.

 


DECEMBER 2016

HUIS VAN HET WERK IN HET NIEUWS 

23 december 2016, Noord Hollands Dagblad. Huis van het Werk ondersteunt 'Alkmaar 50-Plus op de werkvloer

'IEDEREEN DIE WERKT OF WIL WERKEN IS WELKOM’

Huis van het Werk is een samenwerkingsverband tussen veertig grote werkgevers in NHN die gezamenlijk werken aan een beter functionerende arbeidsmarkt in de regio. Renate Ooms, HRD Relatiemanager van de organisatie: ,,Iedereen die werkt of wil werken in NHN is welkom om gebruik te maken van de tools van Huis van het Werk.’’

Huis van het Werk biedt diverse mogelijkheden om mensen aan het werk te helpen. Dat zijn om- en bijscholing, maar ook bijvoorbeeld het Wie wil ik worden-plein, waarmee Huis van het Werk praktische hulp biedt om talenten te ontdekken en loopbanen verder te ontwikkelen. Via de website vindt de werkzoekende oriënterende testen, maar ook vacatures van aangesloten partnerbedrijven, alsmede achtergronden van de diverse bedrijven en beroepen. Renate Ooms juicht het initiatief van Ondernemend Alkmaar van harte toe: ,,De mindset dat het op de arbeidsmarkt vooral gaat om de talenten van mensen en de inzetbaarheid van medewerker krijgt met het 50plusproject een boost.’’

Lees het artikel hier: https://www.wiewilikwordenplein.nl/werknemers/


OKTOBER 2016

REGIO IN BEELD

Op de Kennisbank van ons Wie wil ik worden-plein hebben wij de rapportage van het UWV, Regio in Beeld 2016 NOORD HOLLAND NOORD opgenomen. Als partner van Huis van het Werk is het rapport hier te vinden: https://www.wiewilikwordenplein.nl/werkgevers/home/kennisbank/


OKTOBER 2016

GESLAAGD!

De eerste kandidaat die via het subsidieplan Intersectorale mobiliteit in Noord Holland Noord een opleiding heeft gevolgd, is geslaagd voor haar rijbewijs C en VCA! Wij feliciteren haar én partnerbedrijf GP Groot met deze mijlpaal en wensen haar veel veilige kilometers op de weg.
Ook weten hoe je als bedrijf nieuwe medewerkers met behulp van subsidie op kunt leiden? Of hoe jij een opleiding kunt volgen met een jaar werkgarantie? Informeer naar de voorwaarden via info@huisvanhetwerk.nl of kijk bij de vacatures op www.wiewilikwordenplein.nl

 


OKTOBER 2016

MEET & MATCH

Op 1 november starten wij met een nieuw initiatief, Meet & Match. Maandelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur waarin vacatures en kandidaten worden gematcht en pitchers van de partnerbedrijven de kans krijgen zich te presenteren. Daarnaast willen we de mogelijkheid van bij elkaar in de keuken kijken nieuw leven inblazen door de bijeenkomsten bij 1 van de partnerbedrijven te faciliteren en de mogelijkheid voor een korte bedrijfspresentatie in te ruimen.


OKTOBER 2016

NIEUWE PARTNER

Als nieuwste partner van Huis van het Werk is de Kamer van Koophandel aangesloten bij ons netwerk. 
De KvK werkt voor ondernemers. Ze helpen ondernemers in de fase vóór hun start en met het officiële moment van inschrijving. De KvK biedt informatie en advies voor een optimale bedrijfsvoering en het benutten van groeikansen. 


SEPTEMBER 2016

FLYER INTERSECTORALE MOBILITEIT IN NOORD HOLLAND NOORD 

Welke kansen zijn er voor werkgevers en werkzoekenden, voor wie is het bedoeld, hoe werkt het en wat kost het. De flyer over Intersectorale mobiliteit in Noord Holland Noord geeft antwoord op deze vragen. Vraag hem aan via info@huisvanhetwerk.nl.


SEPTEMBER 2016

PARTNERBIJEENKOMST

Hoe kan het Huis van Werkvermogen bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van personeel en organisatie en hoe kan Huis van het Werk haar partnerbedrijven hierin ondersteunen. Dat was het thema van deze bijeenkomst. Samen met onze professionele prefered suppliers op het gebied van Leren & Ontwikkelen hebben we ontdekt welke mogelijkheden er zijn als organisatie, als individuele medewerker en met welke ondersteuning het werkvermogen geoptimaliseerd kan worden. 


SEPTEMBER 2016

OPLEIDINGSTRAJECT IN DE BOUW OOK BEGONNEN

Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede vakmannen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de bouwplaats. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Samen met onze partner ESPEQ hebben we een programma ontwikkeld dat speciaal gericht is op mensen die momenteel een bijstandsuitkering ontvangen om ze op te leiden tot gekwalificeerde vakkrachten in de bouwbranche. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@huisvanhetwerk.nl of bel naar 06-250 361 36.


AUGUSTUS 2016

VAN START!

In het kader van Intersectorale mobiliteit in Noord Holland Noord zijn de eerste 3 kandidaten begonnen. Zij volgen een opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Na afloop van dit traject hebben zij bovendien een jaar werkgarantie bij een transportbedrijf in Noord Holland. Wil jij dit ook, of hier meer van weten? Neem dan contact met ons op via info@huisvanhetwerk.nl of bel naar 06-250 361 36.


JUNI 2016

PARTNERBIJEENKOMST

Op 30 juni was de derde partnerbijeenkomst van dit jaar. Onderwerpen waren vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als gastspreker heeft René Kesselaar, eigenaar van het slimste bedrijf van Nederland een zeer inspirerende presentatie gegeven als Gastheer in de bouw. 


JUNI 2016

NIEUWE PARTNERS

In de maand juni zijn er drie nieuwe bedrijven aangesloten als Partner van Huis van het Werk.

Het Customer Care Center uit Alkmaar is een facilitair contactcenter en aanbieder van omnichannel klantcontact, met als hoofddiensten customer service (email, telefonie, chat, sms, webcare, whatsapp etc.) en telemarketing. http://www.customercarecenter.nl/

Salco Bedrijfsdeuren uit Zwaagdijk produceert een breed pakket aan deuren voor de industriële-, agrarische- en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, zij bieden duurzame, pasklare oplossingen voor vrijwel iedere denkbare toepassing.
http://www.salco.nl/

De Waerden uit Heerhugowaard,biedt ondersteuning aan mensen met een beperking die bijdraagt aan een gelukkig bestaan en werkt aan een samenleving waarin iedereen een bijdrage mag leveren.
http://www.dewaerden.nl/


 Nieuwsbrief

*  Uw e-mailadres:
*  Vul a.u.b. de veiligheidscode in:

Volg ons op Facebook

Volg ons op LinkedIn

Twitter