huis van het werk
campus

Tools en service
voor de regio

De plek waar u tools, kennis en workshops vindt over HR-gerelateerde onderwerpen.

Hoe de arbeidsmarkt van de toekomst eruit zal zien, weet niemand. Wat wel zeker is: wie als werkgever of werknemer relevant wil blijven, moet zich blijven ontwikkelen.

Nieuwe skills verwerven, expertise bijhouden, uzelf blijven uitdagen. Maar het werk gaat natuurlijk ook gewoon door. Hoe houdt u werk en persoonlijke ontwikkeling in balans?

Huis van het Werk Campus is de plek waar u tools, kennis en workshops vindt over HR-gerelateerde onderwerpen, exclusief voor Huis van het Werk-partners. Op dit nieuwe online kennisplatform, dat een paraplu-functie vervult binnen de regio, vindt u HR-tests, lesmodules die naadloos aansluiten op de praktijk, een vacaturebank, stagedesk en nog veel meer. Persoonlijke ontwikkeling was nooit zo gemakkelijk! Daarnaast heeft Huis van het Werk Campus een community-functie: hier kunnen HR-professionals uit NHN vertrouwelijk met elkaar ervaringen uitwisselen en kennis delen. Zo helpt u elkaar en de regio verder. «

PS Huis van het Werk Campus is nog under construction maar binnenkort live.


Ontwikkel mee
Huis van het Werk Campus is voor een deel toegankelijk voor partners van Huis van het Werk. Meer weten? Neem contact op met Renate Ooms, e-mail: info@huisvanhetwerk.nl of telefoon: 06 - 250 140 38.

© 2019 Huis van het Werk.
Concept en realisatie: Storytelling202
5.
All rights reserved.