Boardroomsessie

Meet & Greet

Meet & Greet voor HR-professionals

We ontmoeten elkaar bij een partner van Huis van het Werk en mogen een kijkje in de keuken nemen. Wat doen ze achter de deuren van die organisatie? Hoe organiseren ze hun werkzaamheden? Hoe werven en selecteren ze?

Deze bijeenkomsten bestaan altijd uit een presentatie door de gastheer/-vrouw, een rondleiding en een netwerkmoment. Voor iedere HR-professional die graag zijn netwerk uitbreidt en kennis wil opdoen en kennis wil delen met gelijkgestemde HR-professionals uit de regio.

Voor:

HR-professionals

Datum:

dinsdag 18 april 2023

Locatie:

Partner in regio NHN

Tijd:

15:00 – 17:00 uur

Toegang:

Exclusief en kosteloos voor partners

Aanmelden voor Meet & Greet

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite om je aan te melden voor events. Partners van Huis van het Werk bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.

Meet & Greet voor HR-professionals

Onze Meet & Greet voor HR-professionals zijn netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken in een! We ontmoeten elkaar bij een partner van Huis van het Werk waar we een presentatie en een rondleiding krijgen en we met elkaar discussiëren over actuele HR-thema’s. Voor iedere HR-professional die graag zijn netwerk uitbreidt en kennis wil opdoen en delen met gelijkgestemde HR-professionals uit de regio.

Aankomende Meet & Greet

Meet & Greet HR-professionals bij ABC Huis Alkmaar Let’s Meet & Greet againDonderdag 2 februari 2023ABC Huis, Bibliotheek AlkmaarMeer informatie
Meet & Greet Huis van het Werk Let’s Meet & Greet againDinsdag 18 april 2023, 15:00 uurPartner in regio NHNMeer informatie

Afgelopen Meet & Greet

Er zijn nog geen verslagen van afgelopen bijeenkomsten.