Boardroomsessie

Thema event

Noodzaak van de leercultuur binnen de organisatie

Met een Keynote van Pedro de Bruyckere en voorbeelden uit de praktijk: inspiratie en lessons learned van het SLIM programma.
Voor:

iedereen

Datum:

Donderdag 8 februari 2024

Locatie:

Cool Theater, Heerhugowaard

Tijd:

13:30 – 17:00 uur

Toegang:

€ 49,50 (gratis voor partners)

Programma

Is er iets aan de hand met onze jongeren? Of met onze Boomers? Of nog erger met allebei? Terwijl generaties niet echt bestaan, zijn er toch wel enkele opvallende tendensen bezig in onze samenleving die een verschillende invloed lijken te hebben op het leren van medewerkers binnen en buiten het MKB. Pedro De Bruyckere wil in zijn keynote stilstaan bij deze tendensen, maar tegelijk ook kijken naar wat belangrijk is voor motivatie, leren, en vooral ook voor wederzijds begrip. Wetenschappelijk onderbouwd, met nuances en praktische gevolgen.

Naast de keynote van Pedro presenteren we je de opbrengsten van het SLIM-traject. Lessons learned, voorbeelden uit onze eigen regio en praktische tips om een leercultuur in jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Spreker
Pedro de Bruyckere is onderzoeker en pedagoog aan de Arteveldehogeschool in Gent en verdiept zich al jaren in de leefwereld van jongeren en is een zelfverklaarde verslaafde aan populaire cultuur.

Aanmelden

Huis van het Werk maakt gebruik van EventBrite. Partners bestellen hun ticket kosteloos met de promotiecode voor hun bedrijf. Wil je als partner een introducée meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan.
3x per jaar organiseert Huis van het Werk een strategisch HR event voor directies en HR-professionals werkzaam bij ondernemingen, overheid en onderwijs en verdere geïnteresseerden. Inspiratie, kennis op doen en netwerken met andere werkgevers uit Noord-Holland(-Noord) is het doel van deze middag.

Aanko­mende Strategisch events

Pedro de Bruyckere De noodzaak van de leercultuur binnen de organisatieDonderdag 8 februari 2024 COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
Thema eventDinsdag 11 juni 2024 COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
10-jarig bestaan van Huis van het WerkDonderdag 10 oktober 2024 COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie

Afgelopen Strategisch events

De impact van Kunstmatige Intelligentie op de werkvloer12 oktober 2023COOL kunst en cultuur, HeerhugowaardMeer informatie
Strategisch HR Event: Duurzame inzetbaarheid Verslag Strategisch event Duurzame inzetbaarheidDonderdag 23 februari 2023Heerhugowaard, Cool TheaterMeer informatie
Strategisch HR leven Lang Ontwikkelen Verslag Leven Lang OntwikkelenDonderdag 10 november 2022HeerhugowaardMeer informatie