huis van het werk

augustus, 2021

Als ondernemer houd je de buitenwereld scherp in de gaten. Weten wat er speelt is immers belangrijk voor je concurrentiekracht. Maar veranderingen in de omgeving hebben ook impact op medewerkers en hun werkvermogen. Denk aan de digitalisering van de samenleving – kan iedereen daarin mee? Of aan de steeds grotere behoefte aan mantelzorg. De wereld is in beweging en Noord-Holland Noord beweegt mee!

DE IMPACT VAN DE

VERANDERENDE SAMENLEVING

Huis van het Werk Strategisch LIVE! Donderdag 2 september 2021 locatie: COOL kunst en cultuur in Heerhugowaard

tijd: 14.00 - 17.30 uur inloop: vanaf 13.30 uur

toegang: gratis

Sprekers:

IR. PAUL DE RUIJTER

De Ruijter Strategie en Executive Lecturer aan Universiteit Nyenrode

HVC

Gertjan de Waard MBA, directeur

KAPTEIN

Mireille Kaptein, directeur

PHILIPS

Isabel Nagel-Dorrestijn, HR Business Partner

+ Netwerkborrel met livemuziek! + Felicitaties voor onder anderen de FIT-werkgevers Burg Group, De Hooge Waerder, Dijklander Ziekenhuis, Horizon College, Gevelconcept, Overdie Metals, PALLAS, STAN Partners, Turien & Co Assuradeuren, Bakkerij van Vessem, Koninklijke Vezet en ViVa! Zorggroep.

Onze huisregels Bij binnenkomst wordt de bezoeker gevraagd om aan te tonen: - Is gevaccineerd - PCR-test is negatief. Laten testen kan gratis op https://afspraak.testenvoortoegang.org/evenement/type dit kan in Alkmaar of uw eigen woonplaats - Heeft corona gehad Daarom hoeft er tijdens het evenement geen 1,5m afstand worden gehouden in de zaal en op het podium. In de pauze wordt koffie, thee en fris geserveerd links en rechts buiten de zaal, of u wordt bediend door een COOL-medewerker op uw zitplaats. Het werkgeversfeestje wordt gehouden in COOLCafe waar de 1,5m afstand wel vereist is: - U zit met andere werkgevers aan een tafel - Om de 10 minuten gaat een bel, dan kunt u wisselen van tafel en werkgever - Er mag niet continu worden gelopen, het is een zit-feestje

Over ir. Paul de Ruijter Ir. Paul de Ruijter werkt al meer dan 25 jaar als begeleider van scenario- en strategieprojecten. Hij ontwikkelde zijn expertise bij Shell Group Planning in Londen, bij de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen in Amsterdam en bij Global Business Network in de VS. Sinds 1996 werkt De Ruijter met zijn team als De Ruijter Strategie aan internationale strategieprojecten voor overheden, brancheverenigingen en bedrijfsleven. Daarnaast is hij Executive Lecturer voor Universiteit Nyenrode, waar hij bij professionals en bestuurders het belang van een toekomstbestendige koers op de agenda zet.

Over Gertjan de Waard Gertjan de Waard werkt sinds 2018 bij HVC, eerst als manager Operatie en nu als directeur Inzameling. Ervoor was De Waard onder meer directeur bij Stadswerk072, programmamanager bij de Gemeente Alkmaar en Hoofd Duinbeheer bij Duinwaterbedrijf Zuid-Holland. HVC is een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 44 gemeenten en zes waterschappen. Het is de grootste niet-commerciële afval-inzamelaar van het land. HVC telt 1.200 werknemers.

Over Mireille Kaptein Mireille Kaptein is algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein. In 2009 nam zij, als derde generatie, het stokje over van haar vader. Het bedrijf is sinds haar aantreden fors gegroeid. Kaptein werd in 2019 uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar en maakt zich sterk voor ondernemende vrouwen van Nederland. Kaptein werd in 1936 opgericht en is een zuivelbedrijf met 180 medewerkers. Er zijn drie vestigingen: in Heiloo, Oosthuizen en Bilzen.

Over Isabel Nagel-Dorrestijn Isabel Nagel-Dorrestijn is sinds 2016 werkzaam bij Philips als HR Business Partner voor Personal Health in de Benelux. Zij geeft leiding aan een team van tien HR Managers en een HR Assistant, die de Personal Health en commerciële activiteiten in de Benelux ondersteunen. Daarvoor was zij onder meer werkzaam als Global Talent Manager & Global HR Business Partner bij Bekaert SA. Philips viert dit jaar zijn 130-jarig jubileum. Wereldwijd zijn 77.000 mensen in 100 landen werkzaam voor het technologiebedrijf. In Nederland telt Philips 11.500 medewerkers, verspreid over diverse locaties, waaronder de twee productie- en innovatielocaties in de regio Eindhoven (medische apparatuur) en Drachten (Personal Health).

2022 Huis van het Werk Concept en realisatie: Storytelling2025

image