huis van het werk

mei, 2021

Skills-gericht denken is niet alleen van belang voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Het kan ondernemers nu al helpen om een aantrekkelijke werkgever te zijn en nieuw talent te vinden en te behouden. Dr. Jos Sanders, McDonald’s, Jumbo Monique en GOODZO vertellen hoe skills-gericht denken werkt. Hoor meer tijdens Huis van het Werk Strategisch (online) op 10 juni.

Skills & Talent

Donderdag 10 juni 2021

Huis van het Werk Strategisch - online

tijd: 14.00 - 16.15 uur

toegang: gratis

Sprekers:

DR. JOS SANDERS

Lector Leren tijdens de Beroepsloopbaan aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN)

MCDONALD’S

Ineke Jeuster, Director People

JUMBO MONIQUE

Monique Ravenstijn, eigenaar

GOODZO

Anna Noorda, General Manager en Kim Elverding, Marketing

Over dr. Jos Sanders Dr. Jos Sanders is sinds 2018 lector Leren tijdens de Beroepsloopbaan bij het Kenniscentrum Kwaliteit van Leren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Na een studie Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg werkte hij van 1998-2004 als onderzoeker voor het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt aan de Universiteit Maastricht. Van 2004-2018 was hij werkzaam voor TNO als (senior) onderzoeker. Sanders promoveerde in 2016 op onderzoek naar de verduurzaming van de inzetbaarheid van laaggekwalificeerde werknemers aan de Universiteit Maastricht.

Over Ineke Jeuster Ineke Jeuster (1980) is sinds mei 2019 Director People bij McDonald’s Nederland. Zij is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het HR-beleid van McDonald’s in Nederland en geeft leiding aan het People team. Jeuster werkte eerder als HR-professional bij G-Star, PepsiCo en KLM. Er zijn 254 McDonald’s restaurants verspreid over het land. 24 zijn in beheer van McDonald’s Nederland; het merendeel wordt gerund door een van de 75 franchisenemers. In totaal werken circa 15.000 mensen bij McDonald’s in Nederland.

Over Monique Ravenstijn Monique Ravenstijn is de vijfde generatie van een grootgrutters-familie. Groot denken en gewoon doen is haar levensmotto. Naast ondernemer is zij oprichter van de maatschappelijke stichting Jeelink, schrijft ze boeken en geeft ze lezingen. Verbinding staat centraal in alles wat ze doet. Jumbo Monique supermarkt heeft filialen in Heerhugowaard en Zwaagdijk. In totaal werken er 250 medewerkers.

Over Anna Noorda Anna Noorda is sinds 2019 General Manager bij GOODZO. Zij studeerde Engels en Journalistiek aan de Universiteit Groningen. Aansluitend werkte zij bij uitgeverij Bertram + de Leeuw, Sanoma en Peak-IT. Bij GOODZO geeft Noorda leiding aan 120 medewerkers. GOODZO is een IT-bedrijf in Zoetermeer dat zich richt op detachering, Microsoft Cloud Services en low-code applicatieontwikkeling. Het bedrijf telt 120 medewerkers. Dat aantal groeit iedere maand met gemiddeld zeven nieuwe werknemers.

Over Kim Elverding Na de opleiding Journalistiek aan Hogeschool Windesheim, heeft Kim Elverding verschillende rollen in de IT gehad. Van Productmanager bij DTG tot Accountmanager en Service Delivery Manager bij 1ICT in Brisbane, Australië. Ze heeft veel geleerd van deze ervaringen en haar tijd in het buitenland. Nu zet ze als Marketeer GOODZO op de kaart. GOODZO is een IT-bedrijf in Zoetermeer dat zich richt op detachering, Microsoft Cloud Services en low-code applicatieontwikkeling. Het bedrijf telt 120 medewerkers. Dat aantal groeit iedere maand met gemiddeld zeven nieuwe werknemers.

© 2021 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image