huis van het werk

maart, 2020

NHN-werkgevers helpen elkaar op Huis van het Werk Campus

Iedereen is deze week geconfronteerd met het coronavirus en de impact ervan op de arbeidsmarkt, onze werkomgeving en natuurlijk ook privé. Het platform Huis van het Werk Campus is juist nú een verbinding tussen alle HR-managers, HR-adviseurs en directie in Noord-Holland Noord.

Stel je vragen, geef antwoorden en deel je kennis. Ook het (tijdelijk) uitwisselen van elkaars werknemers, producten of diensten kunnen via de Campus hun weg vinden. Via de andere communicatiekanalen van Huis van het Werk zullen we de Campus onder de aandacht brengen. Alles om de Partners van Huis van het Werk optimaal nu met elkaar te verbinden. Alle contactpersonen van de Partners van Huis van het Werk hebben een inlog gekregen voor campus.huisvanhetwerk.nl. U kunt daar eventueel eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Mocht u vragen hebben, mail ons dan op info@huisvanhetwerk.nl Ik wens jullie allemaal veel sterkte en succes de komende weken.

Als Huis van het Werk iets kan betekenen horen wij graag van jullie. Met vriendelijke groet, Renate Ooms HRD Relatiemanager Huis van het Werk

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image