huis van het werk

image

4 december, 2019

Ervaren office manager met financiële affiniteit

20 - 24 uur

Zelfstandig, servicegericht, nauwkeurig en een goed gevoel voor cijfers? Dan zoeken wij jou!Als Office Manager van Huis van het Werk ben jij degene die alle administratieve processen beheert. Zowel het up to date houden van ons adressenbestand, het beheren van de correspondentie, als de uitvoering van de financiële administratie; jij zorgt voor structuur en overzicht. Samen met onze HRD Relatiemanager draag je zorg voor de dagelijkse uitvoering en vergroting van ons netwerk. Een veelzijdige, proactieve en zelfstandige functie, waarin je veel ruimte hebt voor persoonlijke en creatieve inbreng. Als jij mee wilt bouwen aan het verstevigen van de arbeidsmarkt in de regio NHN, dan ben je hier aan het juiste adres.

Huis van het Werk, voor én door werkgevers in Noord-Holland Noord

Huis van het Werk is een HR-netwerkorganisatie die informeert, activeert, verbindt, inspireert en kennis deelt. We zijn een zelfstandige stichting van regionale werkgevers, opgericht om de samenwerking op de arbeidsmarkt tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven, de zogeheten triple helix, vanuit werkgeversperspectief verder te verbeteren. Verder is het onze ambitie om alle werkgevers in NHN aan ons te binden. Een gezamenlijke aanpak van de HR-uitdagingen binnen de regio is immers effectiever dan losse initiatieven. Inmiddels zijn 60 grote werkgevers partner van Huis van het Werk met ongeveer 30.000 werknemers. Voor deze partners en andere stakeholders organiseren wij diverse bijeenkomsten en ondersteunen wij werkgevers door middel van het faciliteren van diverse programma’s in het vinden, binden en behouden van hun werknemers.

Als Office Manager zorg jij ervoor dat onze bijeenkomsten zorgvuldig worden gepland, dat de partners op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de diverse bijeenkomsten en dat de financiële administratie rondom de (gesubsidieerde) programma’s zorgvuldig wordt beheerd. Verder ondersteun jij onze HRD Relatiemanager in het goed blijven functioneren en laten groeien van het netwerk. Je bent goed in:

 • Communicatieve vaardigheden. Zowel mondeling als schriftelijk weet jij de juiste informatie op de juiste toon over te brengen en ben jij een luisterend oor zodat we de behoeften van onze partners en stakeholders kunnen vertalen naar nieuwe services.
 • Beheren van financiële administratie. Waardoor inzicht in de boekhouding, maar ook subsidieoverzichten helder en betrouwbaar zijn.
 • Het beheren van CMS-systemen. Zowel AFAS voor de boekhouding, maar ook databases zoals MailChimp, Hootsuite, SurveyMonkey en Acces etc. vind jij een uitdaging.
 • Timemanagement. Door op gestructureerde wijze te werken ben jij in staat om prioriteiten te stellen en efficiënt de werkzaamheden uit te voeren.
 • Flexibiliteit en creativiteit. We zijn een kleine organisatie waarbij geen 9-17 mentaliteit past, uiteraard geldt dat 2 kanten op en mag je diezelfde flexibiliteit van ons verwachten. Ook het vinden van oplossingen die passen binnen een kleine organisatie horen daarbij.

Dit bieden wij jou

 • een mooie functie waarin jij je als zelfstandige professional kunt ontwikkelen
 • een marktconform salaris op basis van ervaring
 • flexibele werktijden
 • een tijdelijk dienstverband van 7 maanden met de intentie op verlenging
 • standplaats is Alkmaar, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Wat heb jij in huis?

Om te beginnen een goed humeur en stevige werklust. Je werkt altijd servicegericht en communiceert helder. Je bent secuur, integer en zelfstandig. Maar dat is nog niet alles, jij hebt ook:

 • Mbo+ of hbo-werk- en -denkniveau
 • een blij gevoel van binnen wanneer je professionals en aansprekende bedrijven kunt helpen
 • ervaring met administratie en met klantenservice
 • het talent makkelijk contact te leggen (op elk niveau)

Ga jij ervoor?

Is deze job als Office Manager precies de goede volgende stap voor jouw carrière? Mail je cv en motivatie voor 6 januari 2020 naar r.ooms@huisvanhetwerk.nl. Vragen? Bel met Renate Ooms, HRD Relatiemanager 06 - 29 15 90 39

Hoe verder na je sollicitatie?

 • je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst van jouw sollicitatie
 • je maakt kennis met de HRD Relatiemanager en een afvaardiging van het bestuur
 • je geeft een presentatie met jouw visie op de functie
 • is er een wederzijdse klik? Dan ontvang je een voorstel om ons team te versterken «

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image