huis van het werk

maart, 2019

Kom talent spotten: Banenfestival Heerhugowaard

Welk arbeidspotentieel zit er op dit moment nog verborgen op het ROC? Wie zijn de beloften voor de toekomst? Werkgevers uit Heerhugowaard en omgeving krijgen de unieke kans om als eerste kennis te maken met de talenten uit de regio – op de eerste editie van het Banenfestival Heerhugowaard op 24 mei van 17.00 - 21.00 uur op het Horizon College in Heerhugowaard.

Werkgevers uit Heerhugowaard en omgeving presenteren zich op het Banenfestival aan potentiële werknemers en stagiaires uit de regio. Op het speeddateplein is gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Werknemers en stagezoekenden kunnen ter plekke solliciteren op beschikbare vacatures en stageplekken. Ook kunnen leerlingen op het festival onder meer een workshop ‘sollicitatietraining’ volgen, een profielfoto laten maken en stijladvies inwinnen. En: er is volop muziek! De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel voor werkgevers. De uitnodiging wordt verspreid onder alle leerlingen van het Horizon College (en hun ouders) die op zoek zijn naar informatie over stagemogelijkheden of toekomstige banen bij werkgevers in de omgeving. «

Huis van het Werk is mede-organisator van dit evenement. Wilt u als werkgever zichtbaar zijn voor het nieuwe talent van de regio, reserveer dan ook een plek op het Banenfestival Heerhugowaard. Voor meer informatie over deelname mail ons:

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image