Bedankt NHN-werkgevers 5 jaar Huis van het Werk

Afgelopen maandag 16 december vierde Huis van het Werk het vijf jaar jubileum met de NHN-werkgevers. Dit kon men niet voorbij laten gaan.

Er waren felicitaties vanuit overheid (Sharon Smit van het RPAnhn), onderwijs (Willem Zijlstra van het Horizon College) en natuurlijk vanuit de werkgevers door Kees Mosch van Bejo Zaden.

Het officiele gedeelte bestond onder andere uit het afscheid nemen van penningmeester Jeroen Veerman (H&S Adviesgroep) en het voorstellen van zijn vervanger Jeroen Erkamp (ManEngenius) . Verder ontvingen de werkgevers van het eerste uur en een drietal ambassadeurs een Huis van het Werk erespeld als bijzondere waardering en dank. Voor en door werkgevers in NHN.

Ook het afscheid van penningmeester Jeroen Veerman en het voorstellen van zijn vervanger Jeroen Erkamp. Bedankt en welkom!

Erespelden voor de werkgevers van het eerste uur: Turien & Co Assuradeuren (Zenja Meijers), Wooncompagnie (Ellen de Witte), H&S Adviesgroep B.V. (Jeroen Veerman), Woningstichting Kennemer Wonen (Christel Reinders), Bejo Zaden B.V. (Kees Mosch), GP Groot B.V. (Paul Beelen), HVC (Douwe Andela), Stadswerk072 N.V. (Catharina van Son). Bedankt!

Ook deze ambassadeurs van Huis van het Werk ontvingen een erespeld: Sharon Smit (RPAnhn), Timo de Regt (STAN Partners) en Esther Mentink (Facta Aandrijftechniek). Bedankt!


Wie jarig is trakteert!

Huis van het Werk trakteerde de NHN-werkgevers op een ESF FIT-waardecheque. De cheque geeft 50% korting op de FIT-Quickscan die inzicht geeft in de productiviteit en een objectieve rapportage van een organisatie. De FIT-Quickscan is gebaseerd op Werk, Normen & Waarden, Competenties, Omgeving en Gezondheid. Voor elke NHN-werkgever ligt deze klaar. U laat als werkgever toch ook geen geld liggen.

fotografie: Suzanne Dubbeldam

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image