huis van het werk

oktober, 2019

Huis van het Werk Campus is live!

Tot nu toe deelden de partners van Huis van het Werk al heel veel informatie tijdens de maandelijkse Huis van het Werk Meet & Match. Vanwege die hoeveelheid informatie én de enorm groeiende groep HR-professionals van werkgevers uit de gehele regio, hebben we dit gedigitaliseerd op campus.huisvanhetwerk.nl. Een online, exclusief platform voor nieuws, vraag en aanbod van projecten, vacatures, mobiliteitskandidaten, een Kennisbank en nog veel meer.

Het netwerk van Huis van het Werk is inmiddels gegroeid naar een kleine 60 werkgevers en daar zijn we heel erg blij mee. Dit betekent dat we bijvoorbeeld sneller en meer impact hebben om HR-thema’s bij werkgevers in Noord-Holland Noord te activeren en HR-professionals meer kennis kunnen delen met nog meer regionale collega’s. Minstens 59 HR-professionals zitten dus bij u in de buurt en die kunt u snel en makkelijk benaderen voor als u werknemers zoekt, een re-integratieplek voor uw werknemer nodig hebt of andere HR informatie zoekt en/of wilt aanbieden. Een directe HR-hotline in Noord-Holland Noord. Campus.huisvanhetwerk.nl is een website/app voor HR-professionals van werkgevers die lid zijn van Huis van het Werk. Daarnaast blijven de diverse activiteiten zoals Huis van het Werk Meet & Match, Huis van het Werk Strategisch, Huis van het Werk Workshop en de diverse communicatiemiddelen een mogelijkheid om met elkaar in contact te komen, te leren en te delen. Kijk daarvoor op onze agenda. « Tot ziens op de Campus!

Meer over de Campus Besloten platform voor Huis van het Werk Partners Huis van het Werk Campus is een online platform voor partners van Huis van het werk. Via de mail heeft u een wachtwoord gekregen en mocht u deze niet kunnen vinden vraagt u gewoon een nieuwe aan via de website campus.huisvanhetwerk.nl. Hoe werkt de website/app Campus.huisvanhetwerk.nl werkt op elk device. Op uw mobiel kunt u deze website opslaan als app en dan krijgt u ook een pushbericht van Huis van het Werk Campus als er bijvoorbeeld nieuwe vacatures op staan, of als een HR-collega reageert op uw vraag of oproep. Heeft u vragen/suggesties of werkt iets niet? Mail ons op info@huisvanhetwerk.nl

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image