huis van het werk workshop

Leren en ontwikkelen

Organisaties die net als u actief betrokken zijn in de regio en hun sporen hebben verdiend binnen hun vakgebied.

Een leven lang blijven leren – het is een must voor alle organisaties en alle functies. Maar er zijn zoveel aanbieders en cursussen op de kennismarkt: soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe zorgt u ervoor dat tijd en budget zo effectief mogelijk besteed worden?

Vanaf 2019 start Huis van het Werk met een nieuwe activiteit: maandelijkse workshops voor werkgevers en werknemers over HR-onderwerpen die echt relevant zijn, zoals energiemanagement, een leven lang ontwikkelen of de wet Verbetering Poortwachter. De workshops zijn exclusief voor partners van Huis van het Werk en worden gegeven door Huis van het Werk-leveranciers: organisaties die net als u actief betrokken zijn in de regio en hun sporen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Tijdens een workshop krijgt u een introductie in het betreffende onderwerp en ontdekt u snel of een cursus of lesprogramma iets voor uw organisatie is. Het aanbod is – net als het HR-vakgebied zelf – breed en wordt regelmatig ververst. «

Koninklijke Vezet is aangesloten bij Huis van het Werk omdat wij het belangrijk vinden een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren in de regio. Door samen met HR professionals van andere bedrijven uit de regio te sparren, blijven we op de hoogte van ontwikkelen op personeelsgebied in onze regio en kunnen wij door samenwerking een maatschappelijk doel dienen door vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

‘De workshops geven verdieping aan de netwerkbijeenkomsten en zorgen voor kennisoverdracht in ons vakgebied. Het geeft ons de gelegenheid van elkaars expertise te leren en praktijkvoorbeelden met elkaar te delen.’ Carin Loche-Hagendoorn HR-adviseur Koninklijke Vezet in Warmenhuizen Partner Huis van het Werk

Leer mee Kijk op de agenda welke onderwerpen voor de komende maanden gepland staan en meld u aan. Heeft u een specifieke vraag of wens? Neem dan contact op met Renate Ooms, e-mail: info@huisvanhetwerk.nl of telefoon: 06 - 250 140 38.

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image