huis van het werk strategisch

Visie en focus

Actuele kwesties die voor zowel HR-management als directies uitermate relevant zijn.

Innovatie, duurzame inzetbaarheid, robotisering, leiderschap: het zijn maar enkele voorbeelden van actuele kwesties die voor zowel HR-management als directies uitermate relevant zijn en die, in meer of mindere mate, een impact hebben op de koers van organisaties in NHN. Zaken die u als organisatie beslist op het netvlies moet hebben. Hoe kunt u zich snel en effectief in dergelijke complexe materie verdiepen?

Huis van het Werk organiseert ieder kwartaal Huis van het Werk Strategisch voor directies en HR-managers. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een actueel HR-gerelateerd thema. Vooraf wordt informatie hierover gedeeld in NHN Werkt!, de gratis krant van Huis van het Werk die ieder kwartaal verschijnt bij alle werkgevers in NHN. Tijdens de bijeenkomst houden diverse experts boeiende presentaties die als inspiratie kunnen dienen om in uw eigen organisatie mee aan de slag te gaan. Bij de aansluitende netwerkborrel is er volop gelegenheid om met collega’s uit de regio verder te filosoferen over een succesvolle aanpak. «

Kees-Jan Verstraten, Projectmanager People Analytics bij TATA STEEL over People Analytics tijdens Huis van het Werk Strategisch op 28 november 2019.

Laat u inspireren Is het thema van de volgende Huis van het Werk Strategisch ook iets voor uw organisatie? Schrijf u in en laat u inspireren. Wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op met Renate Ooms, e-mail: info@huisvanhetwerk.nl of telefoon: 06 - 250 140 38.

© 2020 Huis van het Werk. Concept en realisatie: Storytelling2025. All rights reserved.

image